23 juni 2016

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2016-2017

Wolverhampton Wanderers heeft vandaag ook het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt spelen ''The Wolves'' de Championship, League Cup en FA Cup uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Wolverhampton Wanderers speelt komend seizoen opnieuw op het tweede niveau in Engeland en speelt daar dus komend jaar opnieuw. De uitwedstrijden worden gespeeld in een shirt met en opvallende kleur. We bespreken het kort hieronder.

Wolverhamtpon Wanderers uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt en tenue voor 2016-2017 is overwegend fel groen met zwarte accenten. Deze zwarte tinten komen terug in de brede T7 strip over de mouwen en schouders en in de v-hals en gevouwen kraag van het shirt. Bovendien zijn de zijkanten van het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt uitgerust met zwarte vlakken. Op de borst prijken de logo's van kledingsponsor PUMA en de in 1877 opgerichte club. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt in het fel groen terug op de schouders en mouwen. PUMA is sinds 2013 kledingsponsor van de club.  Hoofdsponsor The Money Shop versiert het midden van het voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Molineux Stadion. Het nieuwe Wolverhampton Wanderers uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede zwarte strip. Ook hierop zijn de logo's van de club en Puma aanwezig. De kousen hebben het zogenaamde hooped design en worden gekenmerkt door de fel groene en zwarte banen. De nieuwe tenues van The Wolves zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe shirt en tenue schitteren spelers als Zyro, Diko en McDonald vanaf komend seizoen.  Check hieronder de foto's en check bovendien het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt voor 2016-2017. 

Wolverhampton Wanderers shirt kopen

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Vanaf augustus kan je dit shirt ook kopen in de online shop van Subside Sports. Kan je moeilijk aan dit shirt komen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen je wellicht helpen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Wolverhampton -wanderers -shirt -2016-2017-uit