Wolverhampton Wanderers trainingsshirt 2019-2020

Deze week is een nieuw shirt toegevoegd aan de trainingslijn van Wolverhampton Wanderers. De kans is groot dat dit shirt u bekend voor komt. Kledingsponsor van de Engelse club is namelijk adidas. En het Duitse merk heeft een bijzonder trainingsshirt op de markt gebracht. Ook in Nederland is dit bekend. De Rotterdamse club Feyenoord heeft namelijk ook het bekende koeien trainingsshirt. Dit trainingsshirt van ‘’The Wolves’’ gaan we zien in de warming up voor de wedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup. Adidas is sinds 2018 de trotse kledingsponsor van Wolverhampton Wanderers. Dit contract loopt nog door tot in ieder geval 2022.

Wolverhampton Wanderers trainingsshirt 2019-2020

In de Engelse media wordt gesproken over een Hilarisch nieuw trainingsshirt voor Wolverhampton. Het nieuwe trainingsshirt bevat de kleuren zwart en wit. Deze kleuren zijn verwerkt in een all-over print. Deze print zorgt ervoor dat het shirt veel weg heeft van een koeien huid. Zwart en wit gevlekt. Verder wordt het nieuwe trainingsshirt van Wolverhampton Wanderers gekenmerkt door een ronde hals. Deze hals is zwart van kleur. Het adidas performance logo is ook terug te zien op het shirt. Deze staat op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Engelse club. Het nieuwe trainingstenue van Wolverhampton wordt gecompleteerd door een zwarte broek en oranje voetbalkousen. Deze kousen zijn hetzelfde als de wedstrijdkousen van de club.

Zoals in de inleiding ook al benoemt. Wolverhampton Wanderers is niet de enige club in dit shirt. Ook Feyenoord draagt dit shirt. Niet geheel verrassend heeft ook adidas dit shirt ontworpen. De supporters van Feyenoord waren minder tevreden over dit shirt. De supporters maakte grappen over het koeien ontwerp vanaf het allereerste moment dat de spelers het shirt droegen. Misschien is dat ook de reden dat Feyenoord het shirt nog niet verkoopt.

Wolverhampton Wanderers voetbalshirt bestellen

In tegenstelling tot de Rotterdams heeft Wolverhampton Wanderers het nieuwe trainingsshirt al wel in de verkoop. Echter is het nieuwe shirt alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere shirts van Wolverhampton Wanderers voor het seizoen 2019-2020? Check dan de onderstaande webshop. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Wolves voetbalshirt in DEZE SHOP