16 juni 2017

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Puma en de Championship club. In dit nieuwe shirt speelt Wolverhampton Wanderers de thuiswedstrijden in het Molineux Stadium gedurende dit seizoen. PUMA is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor van The Wolves en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de designs van het nieuwe tricot. We bespreken het hieronder!

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Wolverhampton thuisshirt 2017-2018 is zoals altijd oranje en wordt gekenmerkt door de zwarte accenten. Deze zwarte details komen terug in de klassieke kraag en in een flitsende strip over de mouwen. Deze strip is verdeeld in cirkels. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De rechter borst en de mouwen bevat het Puma logo en de linker borst bevat het logo van The Wolves. Hoofdsponsor THE MONEY SHOP versiert het midden van het nieuwe tricot. Het voetbalbroekje is overwegend zwart en bevat een oranje strip aan de zijkanten. Ook deze strip bevat de iconische cirkels. De kousen zijn overwegend oranje en bevatten een zwarte band aan de bovenkant.

Zoals alle Puma tenues is ook dit tenue uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Het tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Helder Costa, Cavaleiro en Edwards.

Wolverhampton Wanderers shirt kopen

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Vanaf augustus kan je dit shirt ook kopen in de online shop van Subside Sports. Kan je moeilijk aan dit shirt komen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen je wellicht helpen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!