12 mei 2016

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt Wolverhamtpon Wanderers de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Afgelopen seizoen zijn ''The Wolves'' in de middenmoot geëindigd, waardoor de club komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland zal acteren. Het nieuwe shirt van Wolverhampton Wanderers is geïnspireerd door de shirts uit de jaren '80. We bespreken hieronder het design van het nieuwe tenue van de club waar John de Wolf ooit gespeeld heeft.

Wolverhampton Wanderers thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Wolverhampton Wanderers shirt is zoals altijd overwegend oranje met zwarte accenten. Dit jaar wordt het shirt van Wolverhampton Wanderers gekenmerkt door de dunne verticale pinstripes op het shirt, welke het shirt een echte retro uitstraling geven. De zwarte accenten komen ook terug in de ronde hals en in de brede strip over de schouders en mouwen. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor PUMA. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor van de club en het contract tussen beide partijen loopt in 2017 af. De linker borst bevat het logo van de club, welke natuurlijk een wolf bevat. Hoofdsponsor The Money Shop versiert het midden van het voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Molineux Stadion. Het nieuwe Wolverhampton tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een dunne oranje lijn aan weerszijden. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn oranje met dunne zwarte lijnen. De nieuwe tenues van The Wolves zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe shirt en tenue schitteren spelers als Zyro, Diko en McDonald vanaf komend seizoen. Check ook het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt voor 2016-2017. 

Wolverhampton Wanderers shirt kopen

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Vanaf augustus kan je dit shirt ook kopen in de online shop van Subside Sports. Kan je moeilijk aan dit shirt komen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen je wellicht helpen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!


Wolverhamtpon -wanderers -thuis -tenue -2016-2017