5 september 2019

Wolverhampton Wanderers 3e voetbalshirt 2019-2020

Wolverhampton Wanderers en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe 3e shirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Dit nieuwe uitshirt wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Europa League dit seizoen. De Premier League club strijdt in poule K met Besiktas, SC Brage en Slovan Bratislava om een plek in de de 1/16 finales van het tweede toernooi van Europa. Het nieuwe 3e shirt van Wolverhampton Wanderers wordt bovendien gedragen tijdens een aantal wedstrijden in de Engelse competitie en bekers.

Groen Wolverhampton Wanderers Europa uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers 3e shirt voor 2019-2020 is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van Mexico. Het voetbalshirt is namelijk overwegend groen met een design van flitsende strepen over de body van het tenue. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals in het wit/rood. Deze kleuren komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van adidas staan alleen op de schouders en zijn rood. Op de borst staan de logo's van de club en adidas en sponsor MANBETX staat zowel op het midden van het tenue als op de mouwen. Het Wolverhampton Wanderers Europa League uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de voetbalkousen van het nieuwe tenue. Check hieronder nog een aantal afbeeldingen van het Wolverhampton Wanderers uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jiménez, Traoré, Jota, Cutrone, Neves, Boly en andere spelers. Check ook het thuisshirt en uitshirt van The Wolves.

Wolverhampton Wanderers 3e shirt kopen

Het nieuwe tenue van Wolverhampton Wanderers kun je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar het nieuwe thuisshirt? Deze vind je in de onderstaande webwinkels. De prijs van het shirt is € 89,95 en het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen. In deze shop kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Bestel je Wolves voetbalshirt altijd in deze SHOP

of een Wolves retro shirt in deze WINKEL!