Willem II voetbalshirts 2019-2020

Willem II en kledingsponsor Robey hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze nieuwe tenues speelt de bekerfinalist van afgelopen seizoen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Rotterdamse sportmerk Robey weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de Tilburgers. Robey heeft deze functie sinds 2014 en is bovendien kledingsponsor van Sparta.

Willem II thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Willem II thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. De basiskleur van het voetbalshirt is wit en hierop wisselen verder rode en blauwe banen zich met elkaar af. De middelste baan op het tenue betreft een rode baan. Ook de mouwen hebben het design van rode en blauwe banen. Bovendien zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met een donkerblauwe band. Het Willem II thuisshirt is verder uitgerust met een blauwe V-hals, waarvan de zijkanten rood zijn. Het logo van Robey prijkt op de rechterborst en de mouwen en ter hoogte van de linkerschouder prijkt een klavertje vier. De linkerborst van het Willem II tenue bevat het logo van de club van trainer Adrie Koster met daarboven het logo van Destil. Het logo van de nieuwe hoofdsponsor staat ook op het midden van het thuistenue. De achterkant van het tenue bevat verder in de nek een geborduurde tekst: ''Denk aan de vriendschap.'' Daaronder prijkt een badge met daarin het wapen van de stad. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Willem II uitshirt 2019-2020

Het Willem II uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen tot stand gekomen in samenwerking met de supporters van de club. Het tenue is een ode aan de stad Tilburg als textielstad. Het voetbalshirt is paars en wordt gekenmerkt door een brede band over het midden van het tenue. Deze band is uitgerust met een speciaal weefpatroon. De Tilburgse historie is als het ware verweven in het moderne tenue van de Tilburgers. De mouwen van het tenue zijn blauw met aan de onderkant een subtiele witte lijn. Deze lijn komt ook weer terug in de paarse V-hals, welke aan de zijkanten navy blauw is. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het wapen van de stad en de leus van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en paarse kousen met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin de naam van de stad.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Peters, Crowley, Heerkens, Nunnely, Van den Bogert en nog meer spelers.

Willem II voetbalshirt kopen

De nieuwe Willem II tenues kun je vanaf nu bestellen in de clubshop van de Tilburgers. De voetbalshirts van Willem II bestel je al vanaf € 59,95. In deze winkel kun je het tenue van Willem II ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook andere Willem II producten in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel de nieuwste voetbalshirts altijd in DEZE WEBSHOP 

Willem II thuisshirt 2019-2020

Willem II tenues 2019-2020

Willem II uitshirt 2019-2020