14 juni 2016

Willem II voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Willem II voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Robey en de club uit Tilburg. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Willem II de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende komend seizoen. Willem II eindigde afgelopen seizoen als zestiende in de Eredivisie en wist zich via de nacompetitie te handhaven op het hoogste niveau. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club officieel gepresenteerd. We bespreken hieronder beide nieuwe shirts, welke een aantal unieke elementen bevatten ter ere van het 120 jarig bestaan van de club.

Willem II thuisshirt 2016-2017

Het shirt waarin Willem II de thuiswedstrijden speelt in het Koning Willem II Stadion gedurende 2016-2017, wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode, witte en blauwe verticale banen over het shirt. Deze banen worden op het midden van het shirt onderbroken door het logo van hoofdsponsor TRICORP. Dit bedrijf is sinds 2014 verbonden aan de Brabantse club. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de y-vormige kraag met een witte binnenkant. Het logo van kledingsponsor ROBEY staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het Nederlandse voetbalmerk is ook sinds 2014 verbonden aan de club. Uniek aan het nieuwe shirt van ''de Tricolores'' is het logo van de club op de linker borst. Dit betreft namelijk het oude clublogo. Boven dit logo staan de jaartallen 1896 en 2016. In 1896 werd Willem II opgericht, waardoor de club dit jaar 120 jaar bestaat. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciale tekst: ''Eeuwige trouw aan 't rood-wit en blauw.'' Het nieuwe Willem II thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en blauwe details.

Willem II uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Willem II uitshirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en bevat zowel rode als witte accenten. Deze accenten komen vooral terug in de y-vormige hals, welke een rode omranding bevat en een witte binnenkant. Verder is het shirt geheel blauw. De logo's van Robey en Tricorp staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook het uitshirt is uitgerust met het oude embleem van de club, waarboven de jaartallen 1896 en 2016 staan. Het uitshirt bevat aan de binnenkant ook dezelfde leus als in het thuisshirt staat: ''Eeuwige trouw aan 't rood-wit en blauw.'' Het nieuwe uittenue van Willem II wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen, waarop ook de logo's van de Rotterdamse kledingsponsor en de Brabantse club vertegenwoordigd zijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Willem II, waarin sterren als Falkenburg, Nemec, Peters, van der Velden, Ogbeche en nog meer sterren vanaf komend seizoen zullen schitteren. Van de nieuwe shirts zijn er slechts 1896 (het oprichtingsjaar van de club) beschikbaar.

Willem II voetbalshirt kopen

Het nieuwe Willem II voetbalshirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de clubshop van Willem II. De prijs van het shirt voor volwassenen is slechts € 54,95. Van de opbrengst van het shirt gaat € 18,96 naar het standbeeld van oud-Willem II speler Jan van Roessel, welke in de jaren '50 een legendarische spits van Willem II en het Nederlands elftal was. In de fanshop kan je je Willem II shirt ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere Willem II fanproducten of merchandising kopen? Check dit dan ook in de online fanshop van Willem II. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Willem II merchandising in de officiële Willem II voetbalshop!

Willem II Voetbalshirts 2016-2017

Willem -shirts -2016-2017

Bron foto's: Willem II.nl