3 augustus 2015

Willem II voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe Willem II voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Robey. In deze voetbalshirts speelt Willem II de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2015-2016 in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Willem II is afgelopen seizoen op een knappe tiende plaats geëindigd, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau acteert. Sinds vorig seizoen is het Nederlandse sportmerk Robey kledingsponsor van de Tricolores en zal dat in ieder geval nog de komende drie seizoenen blijven. Hoofdsponsor van Willem II is Tricorp. Ook Tricorp is hoofdsponsor van de club sinds 2014-2016. Beide nieuwe voetbalshirts van Willem II zijn gepresenteerd onder het motto #TricoloresGaanVoor10. We bespeken in dit blog zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Willem II.

Willem II thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Willem II thuisshirt 2015-2016 wordt uiteraard gekenmerkt door de verticale blauwe, witte en rode banen over het shirt. De bijnaam van de Tilburgse club is dan ook afkomstig van de combinatie van de clubkleuren van Willem II. Ook de mouwen van het voetbalshirt van Willem II hebben dit design. Verder is het thuisshirt uitgerust met een blauwe v-hals en een kleine ronde opstaande kraag. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van Robey en de linker borst bevat het Willem II logo. Tricorp staat op het midden van het shirt. Het nieuwe Willem II thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele blauwe band. Op het short staat bovendien het logo van Willem II en de logo's van Robey en subsponsor Joris Sport. De kousen zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant drie dunne banen in de clubkleuren van Willem II.

Willem II uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Willem II uitshirt 2015-2016 heeft ook een klassiek design, waarin de rood/wit/blauwe clubkleuren van de Tricolores terug komen. Het uitshirt van Willem II is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte baan over het midden van het shirt. Ook dit Willem II voetbalshirt is uitgerust met een kleine v-hals en opstaande kraag. De logo's van Willem II, Tricorp en Robey staan op dezelfde plek als op het Willem II thuisshirt. Het nieuwe Willem II uittenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een donker blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele lijn. De kousen van het nieuwe uittenue van Willem II zijn ook donker blauw en bevatten aan de bovenkant een dunnne rode en witte lijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe Willem II voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Zivkovic, de Sa, Ligeon, Falkenburg, Ojo, Wuyten en nog meer sterren zullen spelen gedurende dit seizoen!

Willem II voetbalshirt kopen

De nieuwe Willem II voetbalshirts kan je kopen in de officiƫle Willem II fanshop! Check ook de online Willem II fanshop voor nog meer officiƫle merchandising van de club. En check bij Subside Sports alle voetbalshirts van Eredivisie clubs voor het seizoen 2015-2016!

Deel hieronder je mening over de nieuwe Willem II voetbalshirts van Robey voor 2015-2016!

Willem -ii -voetbalshirts -2015-2016
Bron: Willem II Facebook