1 juli 2018

Werder Bremen voetbalshirts 2018-2019

Afgelopen seizoen speelde Werder Bremen een relatief onzichtbaar seizoen in de Duitse Bundesliga. Uiteindelijk resulteerde dit in een 12e plaats. Dit weekend zijn de nieuwe tenues voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. In deze tenues moet Werder Bremen weer gaan opvallen in de Duitse competitie. Thuiswedstrijden worden door ‘’Die Grün-Weissen’’ gespeeld in het Weserstadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 42.000 supporters. De nieuwe tenues van de Duitse club zijn te bezichtigen in de Bundesliga en tijdens de wedstrijden in de DFB-Pokal. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Werder Bremen? Check de details hieronder!

Werder Bremen thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als ieder jaar is het nieuwe thuisshirt van Werder Bremen groen met witte accenten. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van Werder Bremen is het Engelse sportmerk Umbro. Umbro vervangt Nike vanaf dit seizoen op het shirt van de Duitse club. De hals van het nieuwe thuisshirt van Werder Bremen is rond. Deze is uitgerust met een schitterend motief van groene en witte lijnen. Dit zijn de clubkleuren van de club. De schouders van het shirt zijn wit en de mouwen van het shirt zijn weer groen van kleur. De biezen van de mouwen zijn voor de helft groen en wit. In de witte helft komt de dubbele diamant van Umbro terug. Dit logo van het Engelse merk komt is ook te zien op de rechterkant van de borst. Het logo is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Werder Bremen. Hierboven is een witte ster te vinden. Het nieuwe thuistenue van Werder Bremen wordt gecompleteerd door een witte broek en groenen voetbalkousen.

Werder Bremen uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Werder Bremen was vorig seizoen nog wit van kleur, dit seizoen heeft Umbro gekozen voor een donker uittenue. Het shirt is namelijk donker blauw van kleur met zwarte mouwen en zwarte kraag. Over de ‘’body’’ van het shirt loopt een print van horizontale lijnen. Deze lijnen zijn blauw van kleur. Ook in de biezen van de mouwen komt deze blauwe kleur terug. De dubbele diamant van Umbro heeft namelijk deze kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van het Engelse sportmerk ook terug te vinden. Deze is wit ban kleur. Het logo van Werder Bremen staat op de linkerkant op het shirt en is aangepast aan de kleuren van het uitshirt van Werder Bremen. Boven dit logo prijkt een witte ster. Deze staat voor de landskampioenschappen die zijn behaald door de Duitse club. Werder Bremen werd namelijk 4 keer kampioen van de Bundesliga. Het nieuwe uittenue van Werder Bremen wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Werder Bremen 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Ook heeft Werder Bremen in samenwerking met Umbro een 3e wedstrijdshirt gelanceerd. Dit shirt is wit van kleur, net als het uitshirt van afgelopen seizoen. Het shirt wordt versierd met een schitterende zilveren all-over print. De kraag van dit shirt is groen van kleur. Ook het logo op de rechterkant van de borst is groen. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Werder Bremen. Boven dit logo schittert een ster, deze geeft de kampioenschappen van de Duitse club weer. Op de voorkant van alle shirts is ook de naam van shirtsponsor WIESENHOF te zien. Het nieuwe 3e wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en witte kousen.

Werder Bremen voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Werder Bremen zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. In deze winkels kun je vele voetbalshirts van verschillende clubs uit de Bundesliga kopen. Bij deze shirts heb je ook de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballers uit de Duitse Competitie. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Ben je op zoek naar andere producten van Werder Bremen? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Werder Bremen voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

of deze SHOP!