10 juli 2012

Werder Bremen thuisshirt 2012/2013

Het nieuwe Werder Bremen thuisshirt 2012/2013 is deze week officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de Duitse club. In dit voetbalshirt speelt Werder Bremen de Bundelisga thuiswedstrijden in het Weserstadion in Bremen gedurende het seizoen 2012-2013. Het voetbalshirt van Werder Bremen is traditioneel groen en wordt dit jaar gekenmerkt door de donkerder groene details op het shirt. Zo bevat het midden van het voetbalshirt van Werder twee donker groene driehoeken en zijn mouwen ook voorzien van een relief van donker groene vierkanten. Het Werder Bremen thuisshirt heeft dit seizoen een ronde kraag.

In deze kraag staat het oprichtingsjaar van de club en op de achterkant staan de initialen van de club: SVW. De linker borst is voorzien van het logo van Werder Bremen met daarboven een gouden kampioensster. De andere borst bevat het logo van teamkledingsponsor Nike.

Het nieuwe Werder Bremen thuistenue 2012/2013 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop het logo van de club en het logo van Nike. De kousen zijn geheel groen met een witte band aan de bovenkant. Ook het logo van Nike en de naam van de club staan op de kousen. Check hieronder een foto van het Werder Bremen thuisshirt. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts van andere Bundesliga clubs.

Koop het hier! & geef hieronder je mening...


Werder voetbalshirts 2012
Werder Bremen thuisshirt 2012/2013

Werder Bremen thuisshirt 2012/2013