22 juli 2015

Werder Bremen 3e shirt 2015-2016

Werder Bremen en Nike hebben vandaag het 3e shirt of alternatieve uitshirt van de Duitse club gelanceerd voor 2015-2016. In dit voetbalshirt speelt Werder Bremen de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2015-2016. Werder Bremen eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau actief is. Het nieuwe 3e shirt van Werder Bremen heeft een speciaal thema. Het is namelijk een ode aan de straatmuzikanten in de stad Bremen.

Werder Bremen 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Werder Bremen 3e shirt of alternatieve uitshirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door een watermerk van de ''Bremer Stadtmusikanten'' over de linkerkant van het shirt. De Bremer Stadtmusikanten is een verhaal van de gebroeders Grimm, welke zich afspeelt in de stad Bremen. Verder bevat het shirt diagonale lijnen in verschillende tinten wit over het shirt. Uiteraard komt de kleur groen, afkomstig uit de clubkleuren van Werder Bremen, ook tot uiting in het nieuwe 3e shirt. Zo is het shirt voorzien van een rechte hals met daaronder een groen v-design. Ook de gevouwen kraag is groen. De onderkant van de mouwen worden afgesloten met een groen bies met een subtiele oranje lijn. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven een ster. Deze ster verwijst naar de vier landskampioenschappen van de club, waarvan de laatste van 2004 dateert. Hoofdsponsor Wiesenhof staat sinds het seizoen 2011-2012 op het voetbalshirt. Het nieuwe Werder Bremen 3e tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje strip. Ook de logo's van de club en Nike staan op de shorts. De kousen van het nieuwe Werder Bremen 3e tenue hebben een combinatie van groen, oranje en wit. Check hieronder de foto's van het nieuwe Werder Bremen voetbalshirt, waarin sterren als Di Santo, Junozovic, Kroos en Fritz zullen schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van Werder Bremen voor 2015-2016 officieel gelanceerd.

Werder Bremen voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Werder Bremen 3e shirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Werder Bremen shop van Unisportstore of in  de online Werder Bremen shop van Nike! Laat hier ook je voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de andere beschikbare Werder Bremen producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Werder -Bremen -3e -shirt -2015-2016