6 december 2012

Warrior Sports nieuwe teamkledingsponsor Sevilla

De Spaanse voetbalclub Sevilla heeft voor volgend seizoen een nieuwe teamkledingsponsor. Warrior Sports wordt met ingang van het komende seizoen de nieuwe kledingsponsor van Sevilla en heeft een contract afgesloten voor vijf jaar. Hiermee wordt Umbro vervangen als teamkledingsponsor van de Spaanse club. Umbro is slechts een jaar teamkledingsponsor van Sevilla geweest. Daarvoor verzorgden het Chinese merk Li-Ning en het Spaanse merk JOMA de teamkleding van Sevilla.

Ben Haworth, sports marketing manager van Warrior Sports is verheugd met de deal: “Wij  vinden het een eer om geselecteerd te worden als platform voor Warrior Sports om het merk te introduceren in de Spaanse Liga. Deze overeenkomst is alleen mogelijk, omdat Sevilla FC de afgelopen seizoenen zeer succesvol is en bovendien de afgelopen jaren nog actief was in de Champions League. Sevilla is niet alleen rijk van oorsprong, maar heeft met haar 107 jarig bestaan een zeer rijke geschiedenis opgebouwd. Met onze aanwezigheid in La Liga is er voor ons een nieuwe mogelijkheid om contact te leggen met een nieuwe groep voetbalfans om er uiteindelijk voor te zorgen om ons doel te bereiken om verder en dieper in te treden en de mondiale voetbalmarkt. We zijn zeer opgetogen om deze overeenkomst met Sevilla FC aan te kondigen en we gaan op deze manier door om ons portfolio van teams en spelers over heel de wereld te versterken.”

Warrior Sports heeft afgelopen weekend al aangekondigd dat het met Marouane Fellaini al een deal heeft gesloten, zodat Fellaini in de Warrior Skreamer boots speelt. Op maandag werd al Newcastle United verdediger Jonas Guitterez gespot met de nieuwe Warrior Skreamer schoenen. De algemeen manager van Sevilla was uiteraard ook opgetogen en stelde dat het contract met Warrior Sport een belangrijke stap was voor de internationalisatie van de club.

Wil je de nieuwe Sevilla voetbalshirts voor het seizoen 2013/2014 kopen? Dit kan uiteraard in de online voetbalshop van Subside Sports vanaf de zomer van 2013. Koop hier ook alle voetbalshirts van de La Liga voetbalclubs.

Koop het hier!

Warrior Sports Sevilla