Waasland Beveren voetbalshirts 2020-2021

Waasland Beveren en kledingsponsor Uhlsport hebben inmiddels ook de nieuwe Waasland Beveren voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues spelen de ‘’Leeuwen’’ de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. De club eindigde vorig seizoen op een laatste plek in de competitie, maar evenals in Nederland werd er besloten dat er geen teams zouden degraderen.



Het Duitse sportmerk Uhlsport is sinds 2018 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Freethielstadion en ook dit seizoen is het merk weer verantwoordelijk voor de aankleding van de in 1936 opgerichte club. Het thuisshirt van Waasland Beveren is dit seizoen weer overwegend geel en bevat een design van dunne, verticale strepen over de body van het tenue. Verder is het tenue ook dit seizoen weer uitgerust met blauwe accenten. De brede taping over de mouwen is blauw en hierin zijn ook de trademark tekens van de kledingsponsor verwerkt. Op het midden van het tenue staat het logo van Uhlsport in het blauw. De linkerborst bevat het logo van de club en de rechterborst de logo’s van sponsoren Imacar en Vanhoecke. StarCasino staat als hoofdsponsor op het midden van de tenues. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een gel taping. De kousen zijn geheel geel. De club van trainer Nickt Hayen speelt in dezelfde uittenues als vorig seizoen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Waasland Beveren tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Efford, Vukcevic, Heymans, Albanese, Koita en nog meer spelers. De Waasland Beveren voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

Waasland Beveren thuisshirt 2020-2021