OH Leuven voetbalshirts 2020-2021

Oud Heverlee Leuven en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe OH Leuven voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit de Belgische studentenstad de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club behaalde afgelopen seizoen de finale van de play-offs en in België besloot men dat de competitie dit seizoen uit achttien in plaats van zestien clubs bestaat, waardoor OHL dit seizoen op het hoogste niveau speelt. De club van trainer Marc Brys speelt haar thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion.

OH Leuven thuisshirt 2020-2021

Het OH Leuven thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer een combinatie van wit, rood en groen. De body van het tenue is wit en de mouwen ook. De mouwen bevatten een all-over print van zeshoeken met een groene omranding. Dit loopt naar de onderkant van de mouwen over in horizontale lijnen. Ook de drie adidas strepen op de schouders zijn groen. Op de borst prijken de logo’s van de club en adidas in het groen. Het Duitse spotmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van Oud Heverlee Leuven en beide partijen tekenden destijds een contract voor de duur van drie seizoenen. Op het midden van de tenue staat hoofdsponsor King Power. Dit logo kennen we onder andere van de Leicester City voetbalshirts. Verder is het OH Leuven thuisshirt uitgerust met een v-hals en bevatten de zijkanten van het tenue een brede rode taping. Op de linkermouw wordt nog reclame gemaakt voor de stad. Hier staat in een rood label de tekst: ‘’Leuven, eeuwenoud, springleven.’’ Het OH Leuven thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een design van rode en groene strepen van adidas.

OH Leuven uitshirt 2020-2021

Het OH Leuven uitshirt 2020-2021 is groen met een print, welke wat weg heeft van een storend beeld. Daarnaast is het tenue uitgerust met gouden details. De drie adidas stripes op de schouders zin goud en hetzelfde geldt voor de emblemen van de club en adi. Ook het voetbalbroekje bevat dezelfde print als op het voetbalshirt en de logo’s op het tenue zijn bovendien goud, inclusief de drie strepen. De kousen van het uittenue zijn groen met in het goud het logo van de kledingsponsor en de drie strepen. Alle tenues van adidas zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OH Leuven tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Borges, Ouedraogo, Limbombe, Maertens en nog meer spelers. 

De OH Leuven voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

OH Leuven thuisshirt 2020-2021

OH Leuven uitshirt 2020-2021