KV Kortrijk voetbalshirts 2020-2021

KV Kortrijk en kledingsponsor Beltona hebben inmiddels ook de nieuwe KV Kortrijk voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. Hiervoor gebruikten de club en de kledingsponsor de hashtag:  #wedoenvoort. In deze tenues speelt de club de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Sinds het seizoen 2019-2020 is Beltona kledingsponsor van ‘’Onze kerels’’ en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor de aankleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Guldensporenstadion.

KV Kortrijk thuisshirt 2020-2021

Het KV Kortrijk thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer volledig rood met witte details. Na drie seizoenen achtereen in een overwegend wit thuisshirt te hebben gespeeld, grijpt men in Kortrijk nu weer terug op een rood thuisshirt, een kleur die volgens de club symbool staat voor kracht, passie, doorzettingsvermogen en trots.Het thuistenue bevat een brede witte v-hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op het idden van de borst prijkt het logo van Beltona en de trademark tekens van het Nederlandse sportmerk (sinds 1985) staan aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst bevat het logo van KVK en de rechterborst het logo van subsponsor Golden Palace Casino | Sports. Hoofdsponsor AGO staat op het midden van de tenues en in de hals is een verwijzing naar het 120 jarig bestaan van de club verwerkt. Het thuistenue van Kortrijk wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn volledig rood en bevatten zowel het logo van de club als het logo van de kledingsponsor.

KV Kortrijk uitshirt 2020-2021

Het KV Kortrijk uitshirt 2020-2021 is dit jaar wit en bevat een brede rode v-hals. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder is het tenue aan de achterkant uitgerust met een print van een omgekeerde V, welke ook terug komt in de nek van het tenue en ook onderdeel is van het thuisshirt. Het uittenue van Kortrijk wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. De kousen zijn volledig wit met rode logo’s.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KV Kortrijk voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sainsbury, Moffi, Dewaele, Mboyo, Ezekiel en nog meer spelers.

De KV Kortrijk voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

KV Kortrijk thuisshirt 2020-2021

KV Kortrijk uitshirt 2020-2021