Royal Excelsior Moeskroen voetbalshirts 2020-2021

Excelsior Moeskroen en kledingsponsor Uhlsport hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts van de Belgische voetbalclub officieel gelanceerd. In deze tenues speelt Excelsior Moeskroen de Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club die haar thuiswedstrijden in Le Canonnier speelt eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek en speelt dit seizoen weer op het hoogste niveau van België.

Excelsior Moeskroen thuisshirt 2020-2021

Het Excelsior Moeskroen thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen opnieuw overwegend wit en bevat verschillende rode accenten. De zijkanten van het tenue bevatten een print van dunne stippen in het rood. Dit zogenaamde gradiënt design komt ook terug in de print over de mouwen. Verder bevat het thuistenue van Moeskroen een ronde, rode hals en is de band aan de onderkant van de mouwen ook rood. Het logo van Uhlsport prijkt op het midden van de borst met daaronder het clublogo. De trademark tekens van het sportmerk bevinden zich op de mouwen. STARCASINO staat als hoofdsponsor op het midden van de tenues van Excelsior Moeskroen en het tenue bevat ook de logo’s van sponsoren als Stockhabe, Belrey en Bataille. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte blokken in hetzelfde gradiënt design. De kousen zijn ook een combinatie van wit en rood.

Excelsior Moeskroen uitshirt 2020-2021

Het Excelsior Moeskroen uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Het uittenue is namelijk navy blauw met lichtblauwe accenten. De ronde hals is lichtblauw en ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De gradiënt print bevindt zich ook op dit tenue aan de zijkanten en op de mouwen. Alle logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue en dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een lichtblauwe band en de zijkanten weer het design van dunne blokken in het lichtblauw. De kousen zijn ook weer een combinatie van donkerblauw en lichtblauw. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door Antonov, Simba, Hocko, Mohamed, Bakic, Dione en andere spelers.

De Excelsior Moeskroen voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

Excelsior Moeskroen thuisshirt 2020-2021

Excelsior Moeskroen uitshirt 2020-2021