KAS Eupen voetbalshirts 2020-2021

KAS Eupen en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe tenues van de Belgische voetbalclub gelanceerd. In deze tenues spelen ‘’de panda’s’’ de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van de ‘’Königliche Allgemene Sportsvereiniging Eupen.’’ Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Nike. Vanaf dit seizoen heeft de club bovendien een nieuwe shirtsponsor.

KAS Eupen thuisshirt 2020-2021

De nieuwe KAS Eupen tenues hebben een standaard template van Nike. Dat betreft dit jaar het zogenaamde TIRO 19 template van adi. Het thuisshirt van KAS Eupen is dit jaar overwegend wit met een all-over print van dunne, verticale strepen, verdeeld in dunne puntjes. Dit wordt ook wel het gradiënt design genoemd. Het tenue is verder uitgerust met zwarte accenten. De toelopende v-hals bevat een subtiele, zwarte lijn en ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het thuisshirt zijn zwart. Op het midden van de tenues staat vanaf dit seizoen Qatar Airways. De vliegmaatschappij was als sinds vorig jaar sponsor van de club, maar heeft vanaf dit seizoen ook de status van shirtsponsor. Andere sponsoren op het tenue zijn Aspire, Generation Amazing en Authaus Johnen. Op de borst van het voetbalshirt prijken de logo’s van adidas en de club in het zwart. In de nek van het tenue is ook het clublogo verwerkt met het getal 75, welke verwijst naar het 75 jarig bestaan van de club dit seizoen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas stripes. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

KAS Eupen uitshirt 2020-2021

Het KAS Eupen uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het uitshirt is zwart en bevat hetzelfde design van verticale strepen, waarin dunne puntjes verwerkt zijn. Dit tenue bevat verder witte details. Deze zijn te vinden in de v-hals, de adidas strepen en alle logo’s op het tenue. Alle sponsorlogo’s en het clublogo staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van KAS Eupen wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen en dit is ook weer de kleurencombinatie van de kousen. De tenues zijn verder uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de KAS Eupen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Adriano, Beck, Musona, Peeters, Baby, Koch, Schouterden, Amata en andere spelers.

De KAS Eupen voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

KAS Eupen thuisshirt 2020-2021