8 juli 2015

Vitesse uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Vitesse uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Vitesse en de Italiaanse kledingsponsor Macron. In dit nieuwe uitshirt speelt Vitesse de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Evenals het nieuwe thuisshirt van de Arnhemse club is het uitshirt ook gebaseerd op een eerder voetbalshirt waarin Vitesse Europees voetbal speelde. Op 15 september 1998 speelde Vitesse de eerste Europese wedstrijd in het Gelredome. Deze wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door doelpunten van Laros, Perovic en Machlas. Tijdens deze wedstrijd speelde Vitesse in overwegend witte voetbalshirts met zwarte en gele details. Deze details komen in het nieuwe uitshirt voor 2015-2016 weer terug.

Vitesse uittenue 2015-2016

Het nieuwe Vitesse uitshirt 2015-2016 is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale zwarte en gele lijntjes over het shirt. De gevouwen kraag van het shirt is bovendien geel en bevat ook subtiele zwarte lijnen. Verder bevat het shirt een open hals. De mouwen bevatten zowel een zwarte band als een zwart/geel gestreepte band. Hiermee is het nieuwe uitshirt geheel in stijl van de clubkleuren van de Arnhemmers. De mouwen zijn verder geheel wit en bevatten aan de bovenkant, ter hoogte van de schouders, het logo van Macron. Het logo van het Italiaanse voetbalmerk komt bovendien terug op de rechter borst. De andere borst bevat het embleem van de club en hoofdsponsor Truphone versiert het midden van het Vitesse uitshirt. Ook de onderkant van het nieuwe Vitesse voetbalshirt is uitgerust met een zwart/gele band. De binnenkant van de kraag van het nieuwe Vitesse shirt bevat evenals het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2015-2016 een speciaal label met daarin het jaartal waarin Vitesse voor het eerst Europees voetbal speelde (1990) en het huidige jaartal (2015). Bovendien staat hierin de tekst: ''Vitesse beweegt Europees''. Het nieuwe Vitesse uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop gele lijnen en ook staan de logo''s van Vitesse en Macron op de shorts. De kousen hebben ook een combinatie van wit, zwart en geel. Check hieronder de foto's van de nieuwe Vitesse voetbalshirts, waarin sterren als Labyad, Ibarra, Diks. Kashia en nog meer andere Vitesse sterren komend seizoen gaan schitteren.

Vitesse uitshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe Vitesse voetbalshirts 2015-2016 kan je kopen in de online Vitesse shop van Unisportstore of in de online Vitesse voetbalshop in volwassen maten. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 74,95. Laat daar ook je Vitesse voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en nummer van één van de sterspelers van Vitesse. Directe levering en gratis verzending! 

Deel hieronder ook je mening! 

Vitesse -uitshirt -2015-2016

B
ron: Vitesse