Het nieuwe shirt van Vitesse voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Arnhemse club en kledingsponsor Macron. Dit gebeurde op de eerste training van de club ter voorbereiding op 2016-2017. In dit voetbalshirt speelt Vitesse de Eredivisie en KNVB beker thuiswedstrijden in het Gelredome gedurende komend seizoen. Vitesse eindigde afgelopen seizoen als negende in de Eredivisie en speelt daardoor komend seizoen geen Europees voetbal. Het nieuwe thuisshirt van Vitesse heeft weer het traditionele design. We bespreken het hieronder.

Vitesse thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de gele en zwarte verticale banen over het voetbalshirt. Verder bevat het shirt van de Arnhemmers een klassieke henley collar met knoopjes. De onderkant van het shirt is uitgerust met een gele horizontale baan. De linker borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Macron, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk op de mouwen staan. Macron is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de Arnhemse club en hoofdsponsor Truphone versiert het midden van het Vitesse voetbalshirt. Truphone is ook sinds 2014-2016 de shirtsponsor van de club. De achterkant van het nieuwe voetbalshirt van Vitesse bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk het oprichtingsjaar van de club: ''EST 1892''. Op de achterkant van het shirt staat ook subsponsor SMIPE. Het nieuwe Vitesse thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een gele band en aan de zijkanten een subtiele zwarte lijn. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en Macron. De kousen zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant twee horizontale lijnen in de clubkleuren van de club waar trainer Henk Fraser vanaf dit seizoen aan het roer staat. Deze kleuren komen ook terug in een vlak aan de onderkant van de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Vitesse voetbalshirts en tenues waarin sterren als Ibarra, Solanke, Kashia, Baker, Diks en andere sterren vanaf komend seizoen spelen.

Vitesse voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vitesse shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Arnhemmers. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Hier kan je je Vitesse shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Eredivisionist. Directe levering gegarandeerd.

Check de nieuwe voetbalshirts van Vitesse vanaf nu ook in deze STORE!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Vitesse -shirt -2016-2017