Het nieuwe Vitesse thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Arnhemse club en kledingsponsor Macron. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Vitesse de Eredivisie, Europa League en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Gelredome in Arnhem gedurende 2015-2016. Het nieuwe shirt is gebaseerd op het voetbalshirt dat Vitesse droeg tijdens de UEFA Cup wedstrijd tegen Derry City. Dit was de eerste officiële Europese wedstrijd die de Arnhemmers speelde. De eerste wedstrijd, welke plaats vond in Noord Ierland (waar Derry City gevestigd is), werd met 0-1 gewonnen door Vitesse door een doelpunt van de destijds pas 18 jarige Huub Loeffen. De terugwedstrijd in Arnhem werd er met 0-0 gelijk gespeeld, waardoor Vitesse de volgende ronde bereikte. Het nieuwe thuisshirt van Vitesse is gepresenteerd door een aantal spelers van het elftal van het seizoen 1990-1991 zoals Loeffen, Martin Laamers, Roberto Straal en Edward Sturing.

Vitesse thuistenue 2015-2016

Het Vitesse voetbalshirt 2015-2016 wordt zoals traditioneel het geval is gekenmerkt door de verticale gele en zwarte banen over het voetbalshirt. De mouwen hebben ook dit design en worden afgesloten door een witte bies. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke polo kraag en staat het logo van hoofdsponsor Truphone op het midden van het voetbalshirt. Verder bevat de binnenkant van het nieuwe Vitesse thuisshirt een speciaal detail. Hierin staat namelijk een label in de clubkleuren van de Arnhemmers met de tekst: 1990-2015, Vitesse beweegt Europees. De onderkant van het nieuwe Vitesse shirt bevat bovendien nog een witte baan. De achterkant van het shirt is uitgerust met een groot zwart vlak waarin de namen en nummers van Vitesse komen te staan. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt staat het oprichtingsjaar: 1892. De nieuwe Vitesse thuistenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van Vitesse en Macron. De kousen van het nieuwe tenue zijn bovendien wit met aan de bovenkant een gele en zwarte band. Check hieronder de nieuwe Vitesse voetbalshirts 2015-2016.

Vitesse thuisshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe Vitesse voetbalshirts 2015-2016 kan je kopen in de online Vitesse shop van Unisportstore of in de online Vitesse voetbalshop zowel in volwassen maten als voor kinderen. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 74,95. Laat opok je Vitesse voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en een nummer van één van de Vitesse sterspelers! Directe levering en gratis verzending!

 

Deel hieronder je mening over het nieuwste Vitesse voetbalshirt! 

Vitesse -voetbalshirt -thuis -2015-2016

Vitesse -thuisshirt -2015-2016

Bron foto's: Vitesse.nl