13 september 2020

Vitesse derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor de Arnhemse voetbalclub Vitesse. In samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike, heeft Vitesse het nieuwe shirt gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. Het nieuwe derde tenue wordt voor het eerst gedragen tijdens de wedstijd tegen RKC Waalwijk, zondag aanstaande. Sinds de zomer van 2019 is Nike verantwoordelijk voor het design van de shirts van Vitesse. Destijds is er een contract getekend voor vier seizoenen. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van Vitesse? Check de details hieronder

Vitesse derde wedstrijdtenue 2020-2021

Nike is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Vitesse. De basiskleur van het tenue is wit en wordt versierd met zwarte details. Het template waar het nieuwe tenue op is gebaseerd, is het Nike Legend Teamwear template. Het nieuwe tenue is een ode aan de werknemers van de vitale beroepen tijdens de Coronacrisis. Dit is te zien op het midden van het shirt. Het tenue mist namelijk uitingen van sponsoren en de slogan ‘’Bedankt! Samen tegen Corona staat op de buik van het shirt. Aan de zijkanten van het shirt is een zwarte taping geplaats. De zwarte kleur komt ook terug in driehoeken aan de bovenkant van het shirt. De onmisbare krachten worden ook geërd door een geel hart op de linkermouw. Verder zijn mouwen wit van kleur. Het nieuw tricot van Vitesse is uitgerust met een moderne kraag, deze begint schuin maar eindigt recht. Op de rechterkant van de borst staat de bekende swoosh. Het logo van Nike is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Vitesse. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Vitesse wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en zwarte kousen. Net zoals alle tenues van Nike, is ook het nieuwe tenue van Vitesse uitgerust met de Nike Dry Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Vitesse voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het shirt voor volwassenen kost € 69,95. Voor kinderen is het shirt iets goedkoper, namelijk € 59,95. De bijbehorende voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 29,95 in de officiële fanshop van de Arnhemse club. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Vitesse voetbalshirts in DEZE SHOP