15 september 2016

Vitesse Airborne voetbalshirt 2016-2017

Vitesse heeft ook dit seizoen weer een speciaal Airborne voetbalshirt gelanceerd voor 2016-2017. Jaarlijks lanceert Vitesse in samenwerking met kledingsponsor Macron een speciaal shirt, welke geheel in het teken staat de Slag om Arnhem. Vitesse speelt eenmalig in dit shirt en komend weekend spelen de Arnhemmers eenmalig in het speciale shirt tegen Go Ahead Eagles. Oud-strijders en veteranen worden jaarlijks uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen en bovendien vinden er speciale sfeeracties plaats rondom de wedstrijd. Hieronder bespreken we kort het speciale Airborne shirt voor 2016-2017.

Vitesse Airbone shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Vitesse Airborne shirt is dit seizoen ook weer geheel in stijl. Het shirt is namelijk bordeaux rood met licht blauwe accenten. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door de flitsende bordeaux rode strepen in verschillende diktes. Verder is het shirt uitgerust met licht blauwe accenten, welke terug komen in de klassieke polo kraag en de meshpanelen aan de zijkanten van het shirt. Uiteraard is het speciale tenue ook weer uitgerust met speciale elementen. Zo bevat de achterkant van het shirt onder de kraag de tekst: ''Lest we forget'' en bevat de linker mouw een speciale badge, geheel in stijl van het Airborne thema. Daarnaast draagt Vitesse aanvoerder Kashia een speciale aanvoerdersband tijdens deze wedstrijd.  De aanvoerder van de club die haar thuiswedstrijden in het Gelredome speelt, reageert ook nog op het nieuwe tenue: '' “Ik weet hoe belangrijk Airborne is voor deze omgeving. Het is een prachtige traditie en ik vind het super dat de club en supporters Airborne hebben omarmd om de veteranen te eren. Dit is altijd een speciale wedstrijd voor mij en daarom ben ik trots dat ik het shirt dit jaar als eerste speler heb mogen aantrekken. Ik vind de kleuren en de betekenis van het Airborne-tenue fantastisch. We willen deze wedstrijd winnen voor onze supporters én voor de veteranen!”

Uiteraard staan op de voorkant van het nieuwe shirt de logo's van Macron en Vitesse, evenals het logo van Truphone. De trademark tekens van de Italiaanse kledingsponsor Macron staan op de mouwen en verder wordt het tenue gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met bordeaux rode details. Ook de kousen van het Airborne tenue van Vitesse bevatten deze kleurencombinatie. Zoals alle Macron tenues zijn de Airborne tenues van Vitesse uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Check hieronder de foto's en check bovendien het nieuwe Vitesse thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017!

Vitesse voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vitesse Airborne shirt kan je exclusief kopen in de online shop van Vitesse, evenals de andere shirts van de club. Het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu ook kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Hier kan je je Vitesse shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Eredivisionist. Directe levering gegarandeerd.

Check de nieuwe voetbalshirts van Vitesse vanaf nu ook in deze STORE!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Vitesse -airborne -shirt -2016-2017

Vitesse -airborne -tenue -2016-2017

Bron foto's: VITESSE