30 juni 2015

VfB Stuttgart voetbalshirts 2015-2016

VfB Stuttgart voetbalshirts 2015-2016 De nieuwe voetbalshirts van de Duitse voetbalclub VfB Stuttgart voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd. In dit witte voetbalshirt speelt VfB Stuttgart haar wedstrijden in de Bundesliga en om de DFB-Pokal. Stuttgart wist deze beker in de jaren 1954, 1958 en 1997 te winnen. In het seizoen seizoen 2014/15 vocht Stuttgart tegen degradatie en opnieuw kwam de club uit bij Stevens om redding te brengen na het ontslag van Armin Veh. Stevens wist Stuttgart opnieuw te behoeden voor de gang naar de 2. Bundesliga door op de laatste speeldag met 2-1 te winnen op bezoek bij SC Paderborn. Stevens werd opgevolgd door Alexander Zorniger, die eerder RB Leipzig onder zijn hoede had gehad. Oud voetballer van FC Groningen, Filip Kostic speelt in het voetbalshirt van VfB Stutgart. Thuishaven van Stuttgart is de Mercedes-Benz Arena. Dit is tevens de sponsor op het shirt. VfB Stuttgart heeft een drietal voetbalshirts gelanceerd.

VfB Stuttgart thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van VfB Stuttgart is een bijna compleet schoon en wit design. Met een brede rode horizontale baan over de borst. Op de voorkant staat de sponsor Mercedes-Benz Bank afgebeeld. Op de linkerborst het logo van de voetbalclub uit Duitsland met daarboven een gele ster, dit doordat de club 5 keer kampioen is geworden van de Bundesliga. Kledingsponsor Puma heeft de rechterborst voorzien van het bekende logo. Het logo is ook terug te vinden op beide schouders. Het voetbalshirt heeft een mooie v-hals met daarin een dunne rode lijn. De achterkant van het shirt heeft aan de bovenkant het jaartal 1893 staan, dit is het jaar waarin de club werd opgericht. Op 9 september 1893 werd de club als Stuttgart FV 93 opgericht in de herberg Zum Becher. Ook op de witte kousen is dit jaartal 1893 vermeld. Zowel de kousen als het broekje zijn in het wit, met enkele rode details. Het witte VfB Stuttgart tenue geeft het geheel een traditioneel uiterlijk. Op het broekje is het logo van VfB Stuttgart op de rechterpijp geplaatst.

VfB Stuttgart uitshirt 2015-2016

VfB Stuttgart en Puma hebben ook het uitshirt gelanceerd. Het voetbalshirt is volledig in het rood met een donkerrode horizontale baan over de borst. Ook de kraag en de biesjes hebben deze donkerrode kleur gekregen. Onder de rode ronde hals een driehoek, welke te vergelijken is met het Borussia Dortmund 2015-2016 Europa League shirt. Op het thuisshirt staat op de achterkant het jaartal 1893, op het uitshirt staat in het wit de letters VfB. Dit detail is ook terug te vinden op de rode sokken van het uit tenue. Naast de kousen, is ook het broekje in de rode kleur.

VfB Stuttgart 3e shirt 2015-2016

Naast het uitshirt van VfB heeft Puma ook een 3e shirt gelanceerd voor het voetbaljaar 2015-2016. Het VfB voetbalshirt is voornamelijk zwart met rode en gele details. De band over de borst, met sponsor Mercedes loopt ook op dit shirt in het rood horizontaal over het shirt. De v-hals en de biesjes zijn in het geel. Dit derde shirt zal voornamelijk gedragen worden in de uitwedstrijden van de DFB-Bokal en de Bundesliga. Op de achterkant van dit voetbalshirt staat ook het jaartal 1893 vermeld. Echter staan er op de zwarte kousen de letters VfB in het geel. Ook het logo van Puma is in het geel afgebeeld. De zwarte kousen hebben aan de bovenkant een rode band. Dit rode detail is ook op het zwarte voetbalbroekje terug te vinden, aan de binnenakant van de short is een rood vierkant te zien. Het logo van VfB Stuttgart is op de rechtkant van het voetbalbroekje te vinden. Boven het logo staat de gele ster.

VfB Stuttgart voetbalshirt 2015-2016 kopen

De VfB Stuttgart voetbalshirts kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts van andere Duitse clubs als Bayern Munchen, Schalke 04 en Borussia Dortmund.

Vfb -stuttgart -voetbalshirt -2015-2016Vfb -stuttgart -uitshrit -2015-2016

Vfb -stuttgart -voetbalshirts -2015-2016