VFB Stuttgart uitshirt en 3e shirt 2018-2019

VFB Stuttgart heeft inmiddels ook alle nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. Afgelopen week presenteerde de Duitse club in samenwerking met kledingsponsor PUMA het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club. In deze tenues speelt Stuttgart de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2018-2019. Stuttgart eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats, waardoor het ook in de Europa League speelt. Het nieuwe 3e shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden in de Europa League en in de uitwedstrijden in de Duitse beker. Check hieronder zowel het design van het nieuwe uitshirt als 3e shirt.

VFB Stuttgart uitshirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2018-2019 is contrasterend aan het thuisshirt van de club en heeft hetzelfde design. Het shirt is overwegend rood en bevat witte accenten. De witte details komen terug in de iconische witte band over de borst en in de toelopende v-hals van het voetbalshirt. Daarnaast bevatten de onderkant van de mouwen een witte taping. De mouwen hebben een iets lichtere tint rood en zijn uitgerust met het zogenaamde gradient design. De mouwen bevatten namelijk een strip met dunne puntjes. Het logo van de club prijkt dit jaar op het midden van de borst. Boven dit logo staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de vijf landskampioenschappen van de club (1950, 1952, 1984, 1992 en 2007). De linker borst van het tenue is uitgerust met een speciaal watermerk. Dit betreft een watermerk van de Cannstatter Kanne. Deze is onderdeel van het wapen van de stad Stuttgart. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Dit is het laatste jaar dat PUMA kledingsponsor is. Vanaf 2019-2019 volgt JAKO Puma op als kledingsponsor. De binnenkant van het tenue bevat verder nog de vlag van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte details.

VFB Stuttgart 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe VFB Stuttgart 3e shirt is dit jaar zwart met gele details. Dit is een ode aan de vlag van de stad. Deze gele details komen terug in de taping over de mouwen. Tussen deze taping bevindt zich de zogenaamde Puma T7 strip, welke een gradient design heeft. Ook de band over de borst, met daarin het logo van sponsor MERCEDES-Benz Bank, is geel. De linker onderkant bevat een afbeelding van het steigerende paard uit de vlag van de Duitse stad. Verder heeft het shirt een vintage wash en staan de logo's van de club en PUMA op dezelfde plek als op het uitshirt. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs broekje en kousen met gele accenten.

Zoals alle PUMA voetbalshirts zijn ook de tenues van Stuttgart uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pavard, Gomez, Maffeo, Didavi, Gonzalez, Randon en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt. 

VFB Stuttgart shirt bestellen

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt en 3e shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en deze kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Stuttgart shirt in deze winkel 

of deze SHOP!