VFB Stuttgart en PUMA hebben vandaag de nieuwe uitshirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirt speelt de de club de 2. Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2016-2017. VFB Stuttgart is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Bundesliga, omdat het op een zeventiende plaats eindigde. Stuttgart heeft komend seizoen twee verschillende uitshirts, het normale uitshirt en het alternatieve uitshirt of 3e shirt. We bespreken hieronder beide nieuwe shirts van de 2. Bundesliga club.

VFB Stuttgart uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2016-2017 is overwegend rood en wordt verder gekenmerkt door de rode baan over de borst. Deze baan heeft een iets lichtere tint rood dan de andere tint van het shirt. Verder bevat het nieuwe shirt een stijlvolle henley collar met knoopjes. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor PUMA. Het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt ook op de mouwen. Het merk is sinds 2002 verbonden aan de club. De andere borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Mercedes Benz Arena. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Bundesliga kampioenschappen in 1950, 1952, 1984, 1992 en 2007. In de baan over de borst staat ook het logo van hoofdsponsor Mercedes Benz Bank. De binnenkant van de kraag bevat de leus van de club: #furtchlosundtreu. De achterkant van het shirt bevat bovendien het oprichtingsjaar van de club: 1893. Het nieuwe uittenue van Stuttgart wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder de foto's!

VFB Stuttgart 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van VFB Stuttgart voor 2016-2017 is geïnspireerd door de formule 1 wagens van sponsor Mercedes. Dit shirt is grijs met zowel zwarte als rode accenten. Deze tinten komen allereerst terug in een strip over de mouwen en schouders. Verder is dit shirt ook uitgerust met een v-hals en bevindt zich een donkere baan over de borst. De logo's van PUMA, de club en Mercedes Benz Bank staan op dezelfde plek op het shirt als op het uitshirt van de club. Dit tenue wordt gecompleteerd door een donker voetbalbroekje en donkere kousen. Zoals alle tenues van PUMA zijn de nieuwe shirts en tenues van VFB Stuttgart uitgerust met de Dry Cell technology van PUMA, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren Didavi, Kostic, Harnik, Maxim en andere sterren gedurende 2016-2017. Check ook het nieuwe VFB Stuttgart thuisshirt voor 2016-2017.

VFB Stuttgart voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop voor volwassenen en kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het Stuttgart shirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Andere Stuttgart producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Of vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste VFB Stuttgart voetbalshirt in deze STORE of

in deze shop!

Vfb -stuttgart -voetbalshirts -2016-2017