13 juli 2017

VfB Stuttgart 3e shirt 2017-2018

VfB Stuttgart heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma ook het 3e shirt voor aankomend seizoen bekend gemaakt. Dit Stuttgart shirt werd namelijk zojuist gelanceerd onder het 'Step Out' thema van Puma. Onder dit thema vallen 23 verschillende voetbalshirts van Puma welke voorzien zijn van een donkere kleur en lichte details. Hierin zit ook het VfB Stuttgart 3e shirt. Het Afgelopen seizoen werd Stuttgart kampioen van de 2. Bundesliga en hierdoor speelt de Duitse club aankomend seizoen weer op het hoogste niveau van Duitsland. Met onder andere spelers als Terodde, Asano, Gentner en Baumgartl zal Stuttgart proberen om niet opnieuw te degraderen. Bekijk hieronder de nieuwe details van het nieuwe VfB Stuttgart 3e shirt!

VfB Stuttgart 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe VfB Stuttgart 3e shirt voor aankomend seizoen is overwegend zwart en bevat over de borst een horizontale baan in het grijs. Deze baan loopt door over de achterkant en is aan de voorkant voorzien met de naam van de hoofdsponsor van Stuttgart, Mercedes-Benz Bank. Boven deze baan zijn zowel het logo van Puma als van VfB Stuttgart te zien en boven het logo van de club is een witte ster te zien. Beide logo's zijn in het wit. Tevens is het logo van Puma op beide schouders aangebracht. De schouders en mouwen zijn voorzien van een grijze streep bestaande uit kleine vierkantjes. Op de linkermouw is de naam van co-sponsor Gazi te zien. Verder is dit 3e shirt voorzien van een kleine v-hals en op de achterkant in de kraag staat het oprichtingsjaar 1893. Het donkere 3e shirt van Stuttgart wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Het broekje is aan de onderkant voorzien van een grijs lijntje. Op de pijpen staan de logo's van de Duitse club en dat van Puma. De voetbalsokken zijn zwart en aan de bovenkant grijs. Midden op de sokken staat het oprichtingsjaar 1893.

VfB Stuttgart 3e shirt kopen

Het nieuwe Stuttgart shirt voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. Hier kan je ook je VfB Stuttgart shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Stuttgart producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop