11 september 2020

Venezia FC voetbalshirts 2020-2021

De Italiaanse Serie B club Venezia FC en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe Venezia voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. Venezia FC eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Serie B en speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Pierluigi Penzo. De tenues van Venezia zijn ware cultshirts en dat is ook de reden dat Nike ieder jaar wat extra aandacht geeft aan de voetbalshirts van de club uit de toeristische bestemming in Italië.

Venezia FC thuisshirt 2020-2021

Het Venezia FC thuisshirt heeft dit jaar het zogenaamde hooped design. Het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de brede horizontale zwarte, oranje en groene banen, waardoor het tenue geheel in stijl is van de clubkleuren. De body van het voetbalshirt is overwegend zwart met twee oranje en twee groene banen. De band aan de onderkant van de mouwen is ook groen. De swoosh van Nike prijkt in het zwart op de rechterborst en de badge van de club op de linkerborst. De voetbalshirts van Venezia FC bevatten geen shirtsponsor. In plaats hiervan prijkt de naam van de club op het midden van de trikots. Een ander detail op het tijdloze en minimalistische design van het tenue is te vinden in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier zijn in de clubkleuren de initialen van de club uit Venetië verwerkt. Om het tenue nog iets unieker te maken, heeft ieder tenue een label met een serienummer. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen zijn zwart met een oranje en groene band.

Venezia FC uitshirt 2020-2021

Het Venezia FC uitshirt 2020-2021 heeft een iets klassieker design. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede oranje, zwart en groene band over de borst. Verder is het tenue voorzien van een zwarte polokraag met twee knopen. De logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. In plaats van het clublogo staan de initialen van de club op de broekjes. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een oranje, zwarte en groene band. Uiteraard zijn de tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, voor een optimale afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues. De nieuwe Venezia FC voetbalshirts kun je vooralsnog aan bestellen in de officiële clubshop van de Italianen. Ben je op zoek naar andere Italiaanse voetbalshirts? Check het in deze winkel!

Venezia FC thuisshirt 2020-2021

Venezia FC uitshirt 2020-2021

Venezia FC uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws