Venezia FC uitshirt 2021-2022

Een dag na de presentatie van het waanzinnige Venezia FC thuisshirt 2021-2022 hebben de club, Kappa en Fly Nowhere het nieuwe Venezia FC uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. Dit tenue wordt door de Italiaanse promovendus gedragen tijdens de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden in 2021-2022. De club wil na negentien jaar afwezigheid weer indruk maken op het hoogste niveau van Italië en daarom heet het in samenwerking met Kappa Fly Nowhere de opdracht gegeven om opvallende tenues te ontwerpen. Evenals het nieuwe thuistenue is het Venezia FC uitshirt een eerbetoon aan de Italiaanse stad.

Wit Venezia FC uit shirt en tenue 2021-2022

Het Kappa Venezia FC uitshirt 2021-2022 heeft een modieus design en is crème gekleurd en bevat een design van driehoeken over het tenue. Deze driehoeken zijn geïnspireerd door de Venetiaanse mozaïeken die ook in de stad te vinden zijn. Het uittenue werd dan ook gepresenteerd in Ca D'Oro, het historische paleis in de stad met een prachtige mozaïekvloer in de portiek, die deel uitmaakt van het levenswerk van Giorgio Franchetti, de laatste eigenaar van het paleis, dat nu een museum is. In de driehoeken is een special effect verwerkt. Deze lopen middels een oranje gloed over naar een groene tint. Deze gloed bevindt zich op de rechterzijde van het tenue en de linkerzijde van het tenue heeft meer een groene gloed. Deze gloed komt ook terug op beide mouwen. De rechtermouw is wit met een oranje gloed en de linkermouw heeft een groene gloed. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede donkergroene band over de borst waarin in het goud de naam van de club is verwerkt: VENEZIA. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa omni logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Verder bevat het uittenue van de Arancioneroverdi een donkere ronde hals. Deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen.

Het Venezia FC uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de Kappa logo's en het clublogo bevat. De kousen van het uittenue zijn wit met een verticale oranje en groene band en daartussen in het goud de initialen van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Venzia FC uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tessmann, Peretz, Bocalon, Johnsen, Aramu, Forte en nog meer spelers.

Venezia FC voetbalshirt bestellen

Het Kappa Venezia uitshirt 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Binnenkort is het tenue wel beschikbaar in de onderstaande webshop. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel andere Venezia FC merchandising in deze fanshop! 

Venezia FC uitshirt 2021-2022

Venezia FC uitshirt 2021-2022