Venezia FC derde wedstrijdshirt 2021-2022

Venezia FC heeft haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit in samenwerking met de kledingsponsor Kappa. Venezia is één van de promovendi in de Serie A. Het doel van de Venezia FC? Opvallen in de competitie en de beker. Wij denken dat dat met de gelanceerde voetbalshirts zeker moet lukken. Zowel het thuisshirt, uitshirt als dit nieuwe derde wedstrijdshirt heeft een gaaf en tegelijkertijd opvallend design. In dit nieuwe shirt speelt Venezia FC haar wedstrijden in de Serie a en de Coppa Italia gedurende het seizoen 2021-2022. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe tricot van de Italiaanse club? Check de details hieronder!

Venezia FC derde wedstrijdshirt 2021-2022

We zijn al wat gewend van de shirts van Venezia voor het aankomend seizoen, maar het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Italiaanse club is er ook weer één om in te lijsten. De basiskleuren van het tenue zijn lichtblauw met zwart, verder is het tricot uitgerust met zwarte details. De body van het shirt is lichtblauw en de mouwen zijn zwart met een sierlijke goud/blauwe bies. Het nieuwe shirt is uitgerust met een ronde kraag en de omlijning deze kraag is goed met zwart. Op de schouders van het shirt komen drie kappa logo’s terug. Deze zijn goud van kleur. Dit geldt ook voor het Kappa logo op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Venezia FC. De naam Venezia staat in gouden letters centraal op het shirt. Hier is ook een print van drie diagonale strepen te zien. Deze hebben de kleuren oranje, zwart en groen. Het shirt is geïnspireerd door wateren in Venetië, vandaar ook de lichtblauwe kleur van de body van het shirt. Ter promotie van het shirt doneert de Italiaanse club € 5,00 per verkocht shirt. Dit geld gaan naar de ‘’We are here Venice’’ organisatie. Het nieuwe Venezia FC derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek met gouden details. Hierop zijn ook uitingen van Kappa en club terug te vinden. De kousen van het nieuwe tenue zijn lichtblauw van kleur. Check hieronder nog meer foto’s van het gave Venezia FC tenue!

Venezia FC voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de Kappa Venezia voetbalshirts alleen te bestellen in de webshop van de Italiaanse club, wanneer dit veranderd hebben wij weer nieuws. De prijs van de tenues zijn voor volwassenen € 89,95 (Maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (Maten 128,  140, 152, 164, 176). Binnenkort zijn de tenues ook verkrijgbaar in DEZE SHOP! Directe levering gegarandeerd!