Venezia FC thuisshirt 2021-2022

Serie A promovendus Venezia FC en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe Venezia FC thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Venetië de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in 2021-2022 in het Stadio Pierluigi Penzo. Venezia eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Serie B en won de finale van de play-offs van Cittadella, waardoor het na negentien jaar weer terug is op het hoogste niveau van Italië. Vanaf dit seizoen is Kappa de kledingsponsor van de club. Het Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Nike.

Zwart/goud Venezia thuis shirt en tenue 2021-2022

Zoals we van Italianen gewend zijn is stijl de sleutel tot het succes en dat kan ook met recht gezegd worden van de nieuwe Venezia FC voetbalshirts. In het ontwerpproces van de nieuwe Venezia FC teneus heeft Kappa de creative agency ‘’Fly Nowhere’’ uit New York betrokken. Dit heeft niet alleen tot een stijlvol thuisshirt geleid, maar ook één met heritage elementen. Het Venezia thuisshirt is zwart met een fading print, geïnspireerd door de muren in de stad en gecreëerd uit foto’s van verouderde gevels die rond de lagunes genomen zijn. Bovendien bevat het voetbalshirt zowel groene als oranje accenten. Dit zijn de andere clubkleuren van de Italiaanse promovendus. Deze kleuren komen terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het tenue uitgerust met gouden accenten. De gouden details zijn geïnspireerd door de kerken, monumenten en paleizen in de stad, maar ook door het goud in de kunst en handel van de stad, die al terug gaan naar de late Middeleeuwen en de vroege Renaissance. Het meest opvallende gouden detail zijn de sterren op het midden van het tenue. Dit zijn de sterren van de ‘’Basilica di san Marco’’, welke samen de letter V vormen. Boven deze V prijkt, in plaats van een sponsor, de naam van de stad. De rechterborst van het tenue bevat het Kappa omni logo in het goud en dit logo komt ook meerdere keren terug op de schouders en mouwen van het tenue. De linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft overigens een andere badge dan het gebruikelijke logo. Op het midden van de borst prijkt de vlag van Venetië. Het Venetië thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten weer het Kappa logo in het goud en op de rechterpijp het gouden clublogo. De kousen zijn ook zwart en bevatten een verticale oranje en groene band met daartussen in het goud de initialen van de club: VFC.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Venezia thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Forte, Aramu, Bocalon, Tessmann, Dennis Johnsen, Peretz, Heymans en nog meer spelers en check ook het Venezia FC uitshirt 2021-2022.

Venezia FC voetbalshirt bestellen

Het Kappa Venezia thuisshirt 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Binnenkort is het tenue wel beschikbaar in de onderstaande webshop. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel andere Venezia FC merchandising in deze fanshop! 

Venezia FC thuisshirt 2021-2022

Venezia FC thuisshirt 2021-2022 Kappa