Venezia FC 4de voetbalshirt 2021-2022

Venezia FC en kledingsponsor Kappa hebben zojuist weer een voetbalshirt aan de collectie van dit seizoen toegevoegd, namelijk een 4e shirt. Op de tenues van de Italiaanse club heerst dit moment een ware run. Zowel het thuisshirt, uitshirt als het 3e shirt van de club waar spelers als Haps en Dennis Johnson onder contract staan, waren binnen enkele uren uitverkocht. Dit zal ongetwijfeld ook het geval zijn met het Venezia FC 4e shirt, welke op 29 oktober om 16:30 officieel in de verkoop gaat. Het tenue wordt door de club gedragen tijdens een aantal Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden in 2021-2022.

Rood Venezia FC uitshirt 2021-2022

Het rode Venezia FC 4e voetbalshirt 2021-2022 is door de club omgedoopt tot de ''Maglia Bandiera'' en is geïnspireerd door de iconische vlag van de republiek Venetië. Het voetbalshirt is overwegend rood met een design van verticale banen, waarin een graphic van een leeuw is verwerkt. De gevleugelde leeuw van San Marco met een geopend boek is ook onderdeel van de vlag. Verder bevat het tenue ook zwarte en gouden accenten. De mouwen zijn zwart en bevatten op de schouders in het goud het Kappa omni logo. Dit logo prijkt ook op de rechterborst. De ronde hals is een combinatie van goud en zwart en de band aan de onderkant van de mouwen is rood/goud. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt in het goud de naam van de stad. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met rode en gouden details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Uit de opbrengst van de verkoop van het tenue doneert de club € 5,- aan @saveveniceinc. Deze toonaangevende Amerikaanse non-profitorganisatie zet zich in voor het behoud van het artistieke erfgoed van Veneti door middel van educatieve initiatieven, waarmee partnerships tot stand worden gebracht. Save Venice bestaat dit jaar 50 jaar en werd in 1971 opgericht naar aanleiding van de overstromingen in de stad in 1966. Al vijftig jaar werkt de stichting aan het behoud, de bescherming en de promotie van de kunst en cultuur van Venetië en heeft het al meer dan 700 projecten, waaronder 1700 kunstwerken, ondersteund. In 2015 richtte Save Venice het Rosand Library & Study Center op, waar onderzoek gedaan wordt naar het verband tussen de Venetiaanse kunst, de geschiedenis en conservatie van de kunst.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Kappa Venetië vierde voetbalshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Haps, Johnsen, Busio, Ampadu, Aramu, Henry en nog meer spelers.

Venezia FC voetbalshirt bestellen

Het Kappa Venezia uitshirt 2021-2022 kun je dus alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95.  Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel andere Venezia FC merchandising in deze fanshop! 

Venezia FC 4e voetbalshirt 2021-2022

Venezia 4e tenue 2021-2022