10 juli 2016

Valencia voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Valencia voor 2016-2017 zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor Adidas. In deze nieuwe shirts speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2016-2017. Valencia eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende twaalfde plaats, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Dit weekend werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''Los Che'' officieel gelanceerd. We bespreken beide nieuwe shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Mestalla hieronder.

Valencia thuisshirt 2016-2017

Het thuisshirt van Valencia is komend seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de oranje (solar orange) details. Deze oranje details komen terug in de crew neck en in de Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het shirt. Bovendien bevat de bies aan de onderkant an de mouwen. Daarnaast is het nieuwe thuisshirt uitgerust met zwarte accenten, welke terug komen in een dunne lijn aan de zijkanten van de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het oranje. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de Spaanse club en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven. De andere borst bevat het logo van de club, terwijl de badge van de Spaanse Liga op de rechter mouw is geposteerd. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Aan de bovenkant staat namelijk een vleermuis. Dit betreft de vleermuis uit het logo van de club. Shirtsponsor BEIN versiert de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt. BEIN vervult deze functie sinds eind 2015. Het nieuwe thuistenue van Valencia CF wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje Adidas strepen. De onderkant van de shorts zijn ook uitgerust met een oranje lijn. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een oranje band.

Valencia uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Valencia CF uitshirt voor 2016-2017 is geheel zwart en bevat ook weer de oranje accenten, welke vooral terug komen in de drie strepen van Adidas en in het logo van de club op de linker borst. Bovendien is het logo van de Duitse kledingsponsor oranje. Dit shirt bevat ook een ronde hals en een oranje bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter mouw bevat de LFP badge. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de verticale zwarte banen. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte Adidas trademark strepen. Ook de onderkant van de shorts bevatten een zwarte lijn en op dit voetbalbroekje staan ook weer de logo's van de club en Adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn zwart met aan de bovenkant een oranje band. Op deze band staan de initialen van de club: VCF.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de nieuwe voetbalshirts van Valencia uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues waarin sterren als Mustafi, Negredo, Alcacer, Gomes en Feghouli vanaf komend seizoen schitteren.

Valencia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Valencia shirt voor 2016-2017 kan je vanaf NU kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 85.- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Valencia CF. Hierbij wordt de officiële Valencia bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check in deze shops ook andere producten van de Spaanse club! Directe levering!

Koop het nieuwe Valencia shirt in  de Valencia STORE 

of deze officiële shop! 

of in de Valencia voetbalshop


Valencia -cf -voetbalshirts -2016-2017