De nieuwe Valencia uitshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn, evenals het nieuwe thuisshirt, officieel bekend gemaakt door de club dit weekend. De presentatie van het nieuwe shirt ging gepaard met een grootse presentatie waarbij meer dan honderd schoolkinderen en de pers aanwezig waren. De Valencia spelers Vicente Guaita, Aritz Aduriz, David Albelda en Roberto Soldado arriveerden per speedboat en hadden allemaal een ander 2011/2012 shirt aan van Valencia CF. Het uitshirt van Valencia is geheel rood en bevat verschillende zwarte details.

Het shirt heeft een opstaande kraag met een kleine zwarte V-hals. Van de kraag loopt aan beide zijkanten een zwarte lijn naar de oksels. Op de linkerborst van het shirt is de badge van Valencia CF geborduurd en op de andere borst staat het logo van de nieuwe teamkledingsponsor JOMA. De onderkant van de mouwen zijn ook zwart. Hierin staat in het goud de leus ''Amunt VCF'' gegraveerd. Op de achterkant van het uitshirt staat de kenmerkende Valencia vleermuis. De broekjes, die bij het Valencia uitshirt 2011/2012 horen zijn wit, bevatten op de linkerpijp het logo van HERBALIFE en het logo van JOMA en op de andere pijp het logo van Valencia. De kousen zijn zwart met verschillende rode blokken.

Ook heeft Valencia een 3e shirt/2e uitshirt voor het seizoen 2011/2012. In deze shirts speelt Valencia de uitwedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Het 3e shirt is geheel zwart en heeft hetzelfde design als het uitshirt, echter zijn de zwarte details op het 3e shirt wit en heeft het shirt een vierkante zwarte kraag. De broekjes en de kousen zijn ook zwart. Check hieronder de foto's van de nieuwe Valencia CF uitshirts 2011-2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports

Koop het hier!