30 september 2016

Valencia COPA del Rey shirt 2016-2017

Valencia heeft een nieuw 3e shirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Adidas onder het motto: DRESS CODE_VALOR. In dit nieuwe shirt speelt Valencia de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2016-2017. Valencia is vorig seizoen als twaalfde in de Primera Division geëindigd, waardoor het dit seizoen geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe alternatieve uitshirt wordt niet alleen in de uitwedstrijden gedragen tijdens de Copa del Rey wedstrijden, maar ook in de thuiswedstrijden. Omd deze reden wordt het nieuwe shirt het COPA KIT genoemd. De kleur van het shirt is geïnspireerd door de kleur van de stad Valencia: oranje. Valencia staat onder andere bekend als sinaasappelstad. We bespreken hieronder het design.

Fel oranje Valencia 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Valencia 3e shirt voor 2016-2017 is fel oranje en bevat zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de zwarte v-hals en in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Ook de logo's van Adidas en Valencia op de borst zijn zwart. Het Duitse sportmerk is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de Spaanse club en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven. De linker mouw van het shirt is uitgerust met de officiële La Liga badge. Op de achterkant van het nieuwe Valencia shirt staat nog een speciaal detail. Net onder de kraag is de vleermuis uit het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Mestalla, verwerkt. De vleermuis bevat bovendien het oprichtingsjaar van de club. Op de achterkant van het nieuwe 3e tenue staat bovendien het logo van hoofdsponsor BEIN. Het nieuwe Valencia tenue wordt gecompleteerd door een fel oranje voetbalbroekje. De zijkanten van dit fluoriserende oranje voetbalbroekje bevatten zwarte trademark strepen van Adidas. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas in het zwart. De kousen zijn geheel oranje en bevatten ook zwarte accenten. Check ook de eerder dit seizoen gelanceerde thuisshirts en uitshirts van Valencia CF voor 2016-2017. Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe 3e shirt van de club maakte Valencia bekend dat de drie tenues van dit seizoen zo ontworpen zijn dat ze gemixt kunnen worden met elkaar. Het thuisbroekje kan bijvoorbeeld gedragen worden met het 3e shirt, enz. In elk tenue van de club die onder leiding staat van Salvador Gonzalez Marco komen de dezelfde kleuren terug.

Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues waarin sterren als Nani, El Haddadi, Parejo, Garaj en andere sterren dit seizoen zullen schitteren. De nieuwe tenues van Valencia zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en zorgt voor een betere prestatie!

Valencia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Valencia 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf NU kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 85.- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Valencia CF. Hierbij wordt de officiële Valencia bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check in deze shops ook andere producten van de Spaanse club! Directe levering!

Koop het nieuwe Valencia shirt in  de Valencia STORE 

of deze officiële shop! 

of in de Valencia voetbalshop


Oranje -valencia -3e -shirt -2016-2017

Valencia -3e -copa -del -rey -shirt -2016-2017