Valencia heeft in samenwerking met haar nieuwe teamkledingsponsor Joma een nieuw shirt uitgebracht. Het speciale shirt van Valencia wordt ook wel het ''Senyera de la Afican'' shirt genoemd. Het shirt is speciaal voor fans gedesigned shirt welke de kleuren van de vlag van de autonome deelstaat Valencia bevat: geel, rood en blauw. Deze kleuren kwamen ook vaak terug in eerdere uitshirts van Valencia vanaf 1970 tot 2000, jaren waarin Valencia de Copa Del Rey gewonnen heeft onder aanvoering van spelers als Mario Kempes en Fernando Gomez.

Het speciale Valencia shirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en gele banen, welke over het gehele shirt (inclusief de mouwen) lopen. Over de schouders loopt een blauwe baan. De V-hals van het shirt heeft ook deze kleur.  Op de linkerborst van het Valencia shirt staat het logo van 'Los Che' en op de andere borst het logo van de nieuwe sponsor JOMA. Voorgaande jaren verzorgde het merk Kappa nog de voetbalshirts en teamkleding van Valencia. Vanaf het seizoen 2011-2012 zal dit het Spaanse merk JOMA zijn.

 

De 2011-2012 voetbalshirts van Valencia kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Wanneer er meer nieuws is over de nieuwe Valencia thuisshirts en uitshirts zullen wij hier uiteraard over berichten. Check hieronder de foto van het speciale 'Senyera de la Aficion' Valencia shirt.

Koop het hier