Het nieuwe TSG 1899 Hoffenheim shirt voor 2016-2017 is afgelopen week officieel gelanceerd door kledingsponsor Lotto en de Duitse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Hoffenheim de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in de Rhein-Neckar-Arena. Hoffenheim is afgelopen seizoen als vijftiende geëindigd in de Bundesliga, waardoor de club zich maar ternauwernoord handhaafde op het hoogste niveau in Duitsland. Hoffenheim draagt komend seizoen een flitsend nieuw shirt. We bespreken het design hieronder. Dit nieuwe shirt werd gedragen in de laatste wedstrijd van 2015-2016 tegen Schalke 04.

TSG Hoffenheim shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hoffenheim shirt voor 2016-2017 is overwegend licht blauw en bevat dit jaar vier diagonale navy blauwe strepen over de voorkant van het shirt. Ook de mouwen zijn overwegend navy blauw en bevatten aan de onderkant een licht blauwe golvende bies. In de bies aan de onderkant van de mouwen is het logo van kledingsponsor Lotto verwerkt. De Italiaanse kledingsponsor is sinds 2014-2015 verbonden aan de club en volgde destijds PUMA op. Het logo van Lotto staat bovendien op de rechter borst en aan de binnenkant van de kraag. De rechter borst bevat het logo van de Duitse club en hoofdsponsor SAP versiert het midden van het Hoffenheim voetbalshirt. Verder is het shirt voorzien van een y-hals, welke voor de helft navy blauw en voor de helft licht blauw is. De achterkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hier staat de bijnaam en het oprichtingsjaar van de club: achtzehn99. Het nieuwe Hoffenheim thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een navy blauw short met aan de onderkant weer de licht blauwe golf. Hierin staat het logo van de kledingsponsor. Het logo van de club is ook vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes. De kousen bevatten ook de navy blauwe en licht blauwe kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe Hoffenheim shirt en tenue, waarin sterren als Volland, Vargas en Kramaric komend seizoen zullen schitteren.

TSG Hoffenheim shirt kopen

Het nieuwe Hoffenheim 1899 thuistenue en shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juni 2016 kopen in de online shop van Subside Sports of in de clubshop van de Duitse club. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Of check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. 

Tsg -hoffenheim -shirt -2016-2017