10 januari 2019

Tigres UANL draagt 3e shirt met tijgerprint in 2019

Tigres UANL speelt komend seizoen wel in een heel opvallend voetbalshirt. Adidas en de Mexicaanse club lanceerden vandaag een nieuw 3e shirt! In dit voetbalshirt speelt Tigres UANL de uitwedstrijden in de Mexicaanse Clausura in 2019. Het 3e shirt heeft dus een opvallend design en dat is de reden dat we het tenue ook bespreken. Laten we dat maar snel doen.

Het nieuwe Tigres UANL 3e voetbalshirt voor 2019 bevat aan de voorkant een all-over print van een tijgervacht in de clubkleuren van Tigres. De flitsende strepen op het voetbalshirt zijn blauw/geel. Ook de mouwen bevatten deze all-over print. Helaas is de achterkant van het Tigres voetbalshirt wel geheel wit. Het De drie strepen zijn door adidas op de zijkanten van het voetbalshirt geplaatst en het logo van het Duitse sportmerk prijkt op het midden van de borst. Adi verzorgt namelijk al sinds 2006 de tenues van Club de Fútbol Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León. Op de linker borst schittert het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Universitario. Boven het logo staan zes sterren. Deze sterren refereren aan de zes kampioenschappen. Zoals het een Mexicaans voetbalshirt betaamd, bevat dit tenue ook weer verschillende sponsoren zoals Cemex, Coca Cola, Tecate, Afirme en Telcel. De achterkant van het tenue bevat nog wel een speciaal label. Aan de bovenkant prijkt een tag met daarin de leus van de club: ‘’Tiger mejor futuro’’ (Tijgers – een betere toekomst). Het adidas voetbalshirt van Tigres bevat verder een ronde hals en het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met gele details. Ook deze shirts zijn weer uitgerust met de adidas Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het opvallende shirt van Tigres UANL.

Helaas kan je dit voetbalshirt vooralsnog niet in Europa kopen. Wil je een Mexicaanse club aanmoedigen met een goedkoop t-shirt? Check het exclusief in deze winkel!