23 mei 2018

Telstar voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Telstar zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Kelme. Deze shirts werden door de club uit Ijmuiden al gedragen in de play-off wedstrijden voor promotie naar de Eredivisie. Helaas delfde Telstar het onderspit tegen De Graafschap, waardoor de club in de nieuwe tenues de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden in de nieuwe tenues speelt gedurende 2018-2019. Dit maakt de shirts echter niet minder speciaal. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club waar Mike Snoei aan het roer staat.

Beide nieuwe tenues van de ''Witte Leeuwen'' zijn een ode aan het 55 jarig bestaan van de club. De club, die haar thuiswedstrijden in het Rabobank Ijmond Stadion speelt, is namelijk op 17 juli 1963 opgericht. De ode aan het jubilieum komt vooral terug in de gouden accenten op beide tenues. Het thuisshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de gouden strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast bevindt zich een gouden baan op de borst. Deze band bestaat uit dunnere gouden strepen. De rechter borst bevat het logo van Kelme in het goud en de andere borst bevat het logo van de club uit Ijmuiden. De trademark tekens van Kelme staan op de mouwen en verder bevat het shirt van de Noord Hollandse club ook dit jaar weer verschillende sponsoren. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Het uitshirt van Telstar is dit jaar overwegend zwart en bevat ook gouden details. Deze details komen terug in de v-hals van het shirt. Deze hals is namelijk voor een groot deel goud. Op de borst bevindt zich een print van flitsende banen, welke waarschijnlijk de contouren van het stadion van de club moeten voorstellen. Op de mouwen bevindt zich een gouden strip en ook de logo's van Kelme op het tenue zijn goud. Het uittenue van Telstar wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Telstar voetbalshirt van 2018-2019, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rodrigues, Schouten, Brito en andere sterspelers. De Telstar voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2018-2019 kopen? Check ze exclusief in deze winkel! 

 

Bron: SC Telstar