Telstar voetbalshirts 2022-2023

Telstar en kledingsponsor Robey Sportswear hebben inmiddels ook de Telstar voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Ijmuiden de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. De club van trainer Mike Snoei eindigde vorig seizoen op de negentiende plek in de competitie. Ook dit jaar is Robey Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Telstar tenues. Het Rotterdamse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van de ‘’Witte Leeuwen’’.

Telstar thuisshirt 2022-2023

Het Telstar thuisshirt 2022-2023 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is wit met blauwe, rode en gouden accenten. De ronde hals is overwegend blauw en bevat bovendien een subtiele gouden lijn. Veder bevat het thuistenue van Telstar dit seizoen een kleine opstaande kraag. De band aan de onderkant van de rechter mouw is rood met een gouden lijn en de band aan de onderkant van de linkermouw is blauw met een gouden lijn. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Robey en de linkerborst bevat het logo van de club uit Velsen-Ijmuiden. Hoofdsponsor Buko prijkt op het midden van het Telstar thuistenue. Het tenue bevat ook nog een aantal details. Ter hoogte van de rechter schouder bevindt zich een goud klavertje vier. Dit detail voegt Robey aan ieder voetbalshirt toe om de spelers net wat meer geluk toe te wensen. De binnenkant van de handtekening van Mister Telstar.  Op de linkermouw van de Telstar voetbalshirts prijkt het logo van Nederlof Fish en de achterkant van de tenues bevat het logo van Lobster Trap Nederlof. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de rechter zijkant een rode baan en aan de linker zijkant een blauwe baan. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo’s van de club en Robey. De kousen zijn volledig wit met een rood klavertje vier.

Telstar uitshirt 2022-2023

Het Telstar uitshirt 2022-2023 is donkergrijs en bevat een design van dunne diagonale streepjes. Deze traanplaatstructuur is een eerbetoon aan de staalindustrie. Op de website geeft de club aan dat het voetbalshirt de ‘’onlosmakelijke verbondenheid van Telstar en Tata Steel met de regio en het vertrouwen in een groene toekomst’’ symboliseert. Het uitshirt bevat ook witte details. De brede overlappende v-hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. In de v-hals is het logo van Robey verwerkt en dit logo prijkt ook op beide mouwen. Het Telstar logo op het midden van de borst heeft ook de staal look. In de nek op de achterzijde van het tenue staat een graphic van een leeuwenkop, verwijzend naar de bijnaam van de club. Hier staat ook de tekst: ‘’Onze samenleving is gebouwd op staal. We wonen in staal en we rijden in staal.’’ Het uittenue bevat verder dezelfde logo’s als het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen.

Pieter de Waard, algemeen directeur van Telstar geeft nog een reactie op de nieuwe uitshirts van de club: ‘’De wereld heeft schoon dan wel ‘groen’ staal in een schone omgeving nodig, Tata Steel kan dat maken. Wij erkennen met ons nieuwe uitshirt de mensen die een bijdrage aan die transformatie leveren. Ze verdienen een steun in de rug. Wij zijn Telstar, betrokken en onverschrokken.’’

Zoals alle Robey tenues zijn de voetbalshirts van Telstar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Telstar voetbalshirts bestellen

De nieuwe Robey Telstar voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de club. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 63,- en voor kinderen € 40,-. De broekjes bestel je al vanaf € 24,95 en de kousen vanaf € 14,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Telstar voetbalshirt in deze SHOP!

 Telstar uitshirt 2022-2023

Telstar thuisshirt 2022-2023

Telstar thuisshirt 2022-2023

Telstar uitshirt 2022-2023