Telstar voetbalshirts 2020-2021

Telstar en kledingsponsor Robey Sportswear hebben vandaag de nieuwe Telstar voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. Deze nieuwe tenues worden door de club uit Ijmuiden gedragen in de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2020-2021. Daarnaast worden de nieuwe Telstar voetbalshirts gedragen door het vrouwenelftal van de club, de Witte Leeuwinnen. Ook dit jaar is Robey weer kledingsponsor van de ‘’Witte Leeuwen.’’ Deze functie heeft het Rotterdamse sportmerk sinds 2019.

Telstar thuisshirt 2020-2021

Het Telstar thuisshirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van wit en grijs en bevat een melange achtige print over het gehele tenue. Verder bevat het tenue een toelopende hals met een subtiele oranje lijn. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo in het zwart en de linkerborst bevat het clubembleem. Sponsor Nederlof Fish staat op de rechtermouw. Een speciaal detail bevindt zich nog op de achterkant van het tenue. Hier is de leus van de club verwerkt: ‘’Betrokken & Onverschrokken.’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit/grijs voetbalbroekje en ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Telstar uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Telstar uitshirt 2020-2021 heeft een opvallender design. Dit voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de verticale baan over het midden van het tenue. Deze baan wordt onderbroken en bevat aan de zijkanten een design van krassen. Deze zijn aan de rechterzijde blauw en aan de andere kant rood. De toelopende hals van het tenue is ook een combinatie van blauw en rood en verder staan alle sponsorlogo’s en het clublogo in het goud op het Telstar uittenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden logo’s. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Telstar tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Benamar, Korpershoek, Fernandes, Dijkstra, Sprangers en nog meer spelers.

De nieuwe Telstar tenues kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de club. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van Telstar? Bestel het in deze winkel! 

Telstar thuisshirt 2020-2021

Telstar uitshirt 2020-2021