Telstar voetbalshirts 2019-2020

Telstar en de nieuwe kledingsponsor Robey Sportswear hebben afgelopen weekend tijdens de Open Dag van de club het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 onthuld. In dit nieuwe tenue spelen de ''Witte Leeuwen'' de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Rabobank Ijmond Stadion gedurende 2019-20. Het Rotterdamse sportmerk en de club uit Ijmuiden tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van in ieder geval twee seizoen. Robey volgt Kelme op. Het Spaanse sportmerk verzorgde sinds 2015 de kleding van Telstar.

Telstar thuisshirt 2019-2020

Het Telstar thuisshirt voor 2019-2020 is ook dit jaar weer bijna helemaal maagdelijk wit. Een uitzondering hierop vormen de mouwen en de hals van het voetbalshirt. Deze zijn zilver/grijs. Hetzelfde geldt voor het logo van Robey Sportswear op de rechterborst. Dit logo staat ook op de mouwen. De linkerborst van de in 1963 opgerichte club prijkt op de linkerborst. De clubkleuren van de Noord Hollandse club komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Hier bevinden zich twee lijnen, in het blauw en rood. Het broekje van het nieuwe Telstar thuistenue is geheel wit en de kousen van het thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een zilveren band. Op de kousen staat ook het klavertje vier van Robey. Het klavertje vier, dat ook op de linkerschouder van het tenue staat, is inmiddels onomstotelijk verbonden aan Robey en moet de clubs waarvan het kledingsponsor is wat extra geluk geven. Gaat het de ''withemden'' na meer dan veertig jaar helpen te promoveren naar de Eredivisie? Dat zou mooi zijn.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Telstar thuisshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Korpershoek, Lynen, Budde, Dijkstra, Aarts en nog meer spelers. De nieuwe Telstar tenues zijn (binnenkort) ongetwijfeld te bestellen in de officiële shop van de club. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van Telstar? Bestel het in deze winkel! 

Telstar voetbalshirt 2019-2020

Bron: Twitter Telstar