5 september 2017

Telstar voetbalshirts 2017-2018

Ook de nieuwe Telstar voetbalshirts voor 2017-2018 zijn inmiddels officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Kelme en de club uit Ijmuiden. In deze nieuwe shirts speelt de nummer 16 van de Eerste Divisie van vorig seizoen de wedstrijden in de Jupiler League en de KNVB Beker gedurende dit seizoen. Het Spaanse sportmerk Kelme is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit Noord Holland. Het merk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de club en beide partijen hebben in ieder geval tot 2019 nog een overeenkomst. Het merk is in Nederland bovendien kledingsponsor van clubs als Quick Boys en JVC Cuijck. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club van trainer Mike Snoei.

Het nieuwe Telstar thuisshirt voor 2017-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat dit seizoen rode accenten. Deze rode details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een diagonale streep ter hoogte van de rechter schouder. In de band is het logo van Kelme verwerkt. De trademark tekens van het Spaanse sportmerk versieren mouwen en op de linker borst staat het logo van de in 1963 opgerichte club. Daarnaast bevat het shirt een v-hals. Het thuistenue van Telstar wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details en ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Het uitshirt van Telstar heeft een wat flitsender design en dit komt dan vooral door de kleur van het nieuwe shirt. Het uitshirt van ''de Witte Leeuwen'' is namelijk fel geel en wordt verder gekenmerkt door zwarte accenten. De bies van het voetbalshirt is zwart en dit geldt ook voor een flitsende v-baan over de borst. Deze v-baan vervaagt naar de zijkanten van het shirt. Verder bevat het shirt een gouden v-hals met aan de achterkant een zwarte band. De logo's van de club en Kelme versieren de borst en de trademark tekens van het sportmerk staan op de mouwen.

De Telstar voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 kopen? Check ze exclusief in deze winkel!