11 juli 2016

Telstar uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Telstar is vandaag officieel gelanceerd door de Noord Hollandse club en kledingsponsor Kelme. In dit nieuwe shirt speelt Telstar de Jupiler League en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2016-2017. De club uit Velsen is vorig seizoen op een twaalfde plaats geëindigd, waardoor het opnieuw op het tweede niveau van Nederland speelt. Komend doet de club dat in een flitsend nieuw uitshirt van Kelme. We bespreken het design hieronder.

Het nieuwe Telstar uitshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart en bevat roze accenten. Deze roze accenten komen allereerst terug in de ronde hals met daaronder een klein v-design. Ook lopen er twee diagonale strepen van de crew neck naar de mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien roze, evenals een strip langs de zijkanten van het voetbalshirt. Verder wordt het nieuwe Telstar shirt gekenmerkt door het design van ''heelal achtige'' strepen over het shirt in het zilver. De rechter borst bevat het logo van de Spaanse kledingsponsor Kelme. Het Spaanse spormerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Rabobank Ijmond Stadion. De trademark tekens van het merk versieren de mouwen. Verder staat op het midden van het nieuwe shirt de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van de club: MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY. Het toonaangevende bedrijf in smeermiddelen en ''de witte leeuwen'' tekenden een contract voor in ieder geval het komende seizoen. Het nieuwe Telstar tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met roze accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt van de club die onder leiding staat van Michel Vonk. Binnenkort wordt er ook een nieuwe thuisshirt door de club en KELME gelanceerd.

Het nieuwe zwart/roze voetbalshirt van Telstar kan je vanaf eind deze maand in de clubshop van de Noord Hollandse club kopen. Mochten deze nog ergens anders online te koop zijn, dan hebben we weer nieuws. Heb je vragen of opmerkingen over dit nieuwe shirt, stuur gerust een e-mail naar ons!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Telstar -uit -shirt -2016-2017