7 mei 2021

Team Groot Brittannië voetbalshirts Olympische Spelen 2021

De vrouwen van Team Groot Brittannië spelen tijdens de Olympique Spelen van 2021 in een gloednieuw voetbalshirt. Dit voetbalshirt is vandaag door adidas officieel gelanceerd. Tijdens de Olympique Spelen strijden de vrouwen van Groot Brittannië in poule F met Japan, Canada en Chili om een plek in de kwartfinales van het toernooi. Het Team Groot Brittannië is een verzameling van voetbalsters van Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland. Het grootste deel van de speelsters speelt in het Engelse vrouwenteam. Het Team Groot Brittannië vormt alleen tijdens de Olympische Spelen een elftal.

Het Team Groot Brittannië voetbalshirt 2021 heeft een opvallend design. Het tenue is overwegend wit en bevat vanaf de borst naar de onderkant van het tenue een all-over print van rode en donkerblauwe geometrische vlakken, geïnspireerd door de vlag van Groot Brittannië. In de rode vlakken is bovendien een fading design verwerkt. Het tenue heeft verder alle kenmerken van het adidas Condivo template. Dit betekent dat het voetbalshirt is uitgerust met de zogenaamde adidas EQT collar. Deze combinatie van een v-hals en opstaande kraag is geïnspireerd door de kraag van de adidas voetbalshirts van mid jaren ’90. De kraag van het Team Groot Brittannië voetbalshirt is navy blauw. Een ander kenmerk van het template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is uigerust met een subtiele donkerblauwe lijn. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het adidas performance logo en de andere borst bevat het Groot Brittannië logo met daaronder de iconische ringen van de Olympische Spelen. De linkermouw van het voetbalshirt is voorzien van de vlag van Groot Brittannië. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van Groot Brittannië en adidas staan. De kousen zijn wit met navy blauwe details.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de Team Groot Brittannië voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit tenue wordt gedragen door speelsters als Carney, White, Scott, Stoney, Bradley en nog meer speelsters. Het team staat onder leiding van Hege Riise.  

Team Groot Brittannië voetbalshirt bestellen

Het Team Groot Brittannië voetbalshirt 2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is zowel voor heren als voor dames beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Directe levering! 

Bestel je TEAM GB voetbalshirt altijd in de adidas SHOP! 

Team Groot Brittannië voetbalshirt 2021

Team Groot Brittannië voetbalshirt 2021