14 mei 2018

Stade Rennes uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Franse ploeg Stade Rennes is in samenwerking met kledingsponsor Puma officieel uitgebracht. Het gaat om het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019. De ploeg van trainer Sabri Lamouchi heeft zich geplaatst voor de Europa League. Dit betekent dat we het nieuwe uitshirt van de Franse subtopper terug zien in de Ligue 1, Coupe de France, Coupe de Ligue en tijdens de uitwedstrijden in de Europa League. Het Duitse sportmerk Puma is weer verantwoordelijk voor het design van het uitshirt. Deze functie vervult het merk al sinds 2007. Het nieuwe uitshirt werd afgelopen weekend voor het eerst gedragen en met succes! Stade Rennes won in Parc des Princes met 0-2 van de landskampioen Paris Saint Germain. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Stade Rennes? Check de details hieronder

Stade Rennes uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het uitshirt van Stade Rennes vorig seizoen nog zwart van kleur was, heeft het nieuwe uitshirt van de club een witte basis gekregen van Puma. Het shirt wordt voorzien van een V-hals. Deze hals is versierd met een rode en zwarte rand die langs de kraag loopt. Zwart en rood zijn de clubkleuren van het Franse Stade Rennes. Deze rode zwarte kleurencombinatie komt ook terug in de biezen van de mouwen van het shirt. Puma is sinds 2007 de trotse kledingsponsor van de Franse subtopper. De springende Puma staat zowel op beide mouwen als op de rechterkant van de borst. Het logo van Puma is zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Stade Rennes. De Franse club is opgericht in het jaar 1901. Sinds de oprichting heeft Stade Rennes twee keer de Coupe de France gewonnen. In 1965 en in 1971 waren de ‘’Rood Zwarte’’ de beste in de Franse beker. De onderkant van het nieuwe uitshirt van Stade Rennes is versierd met een bijzondere patroon. Dit patroon is typisch Bretons. Dit patroon is zwart van kleur. Shirtsponsor van de Franse club is Samsic. Samsic en Stade Rennes hebben al een langdurige samenwerking en beide partijen zijn dan ook niet van plan om deze verbinding snel te verbreken.

Het nieuwe uittenue van Stade Rennes wordt gecompleteerd door een zwarte broek en rode voetbalkousen. Zowel op de broek als op de kousen komen de logo’s van Stade Rennes en kledingsponsor Puma weer terug. Puma maakt bij al haar shirts gebruik van de zogeheten Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat spelers als: Sarr, Gourcouff, en Gnagnon optimaal kunnen presteren. Tijdens de eerste wedstrijd waarin het nieuwe uitshirt gedragen werd, was er meteen succes voor de Franse club. Stade Rennes won namelijk et 2-0 van niemand minder dan Paris Saint Germain. Doelpunten werden in deze wedstrijd gemaakt door: Bourigeaud en Hunmou.

Stade Rennes voetbalshirt kopen

Op dit moment is het shirt van Stade Rennes alleen te koop in de online webshop van de Franse club. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van ploegen uit de Ligue 1? Bekijk dan het aanbod in de webshop hieronder! Ook deze shirts kunt u laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WINKEL