2 juli 2016

Stade Rennes uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Stade Rennes uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt Stade Rennes de uitwedstrijden in de Ligue 1 en Coupe de Ligue gedurende 2016-2017. De club eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek, waardoor het Europees voetbal misliep. Eerder presenteerde de club al het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen. PUMA is sinds 2007 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Roazhon Park. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van ''Les rouges et noirs''

Stade Rennes uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Stade Rennes is komend seizoen overwegend wit met zwarte accenten. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de vlag van Bretagne, het gebied waar Rennes ligt. De zwarte accenten komen vooral terug in de brede T7 strip over de schouders en mouwen. Bovendien bevat de zijkant van het shirt vijf horizontale zwarte banen. Deze banen zijn niet op de voorkant van het shirt aanwezig. Het shirt is bovendien uitgerust met een crew neck en op de borst van het voetbalshirt staan de logo's van de club en PUMA. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook terug op de mouwen. Hoofdsponsor SAMSIC versiert het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Stade Rennes wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met zwarte accenten. Bovendien staan de logo's van de club en PUMA op de shorts. De kousen zijn ook wit/zwart. Zoals alle tenues van PUMA zijn de shirts en tenues van Rennes uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In het nieuwe shirt schitteren sterren als Grosicki, Ntep, Armand, Boga en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe Stade Rennes thuisshirt voor 2016-2017.

Stade Rennes voetbalshirt kopen

Het nieuwe Stade Rennes shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering en gratis verzending. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Koop het nieuwste Stade Rennes shirt in deze SHOP

Stade -rennes -uitshirt -2016-2017