21 mei 2018

Stade Rennes thuisshirt 2018-2019

Vorige week werd het nieuwe uitshirt van Stade Rennes al gelanceerd in de wedstrijd tegen Paris Saint Germain. Dit weekend is het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes officieel gelanceerd in de thuiswedstrijd tegen Montpellier. Het nieuwe thuistenue van de Franse subtopper is volgend jaar natuurlijk te zien tijdens de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de France en Coupe de la Ligue. Maar door de knappe 5e plaats die de Franse ploeg dit seizoen in de Ligue 1 heeft behaald, is het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes ook te bewonderen in de thuiswedstrijden in de Europa League. Deze thuiswedstrijden speelt Stade Rennes in het Roazhon Park dat plaats biedt aan 31.000 supporters en gelegen ligt in het Bretonse stadje Rennes. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes? Bekijk dan de details hieronder!

Stade Rennes thuisshirt 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes is het Duitse sportmerk Puma. Puma vervult deze functie al sinds het jaar 2007. De basiskleur van het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes is rood. Echter is het shirt ook versierd met zowel witte als zwarte details. Hierdoor komen de clubkleuren van Stade Rennes, rood en zwart, goed naar voren. Op de voorkant van het shirt zijn aan de onderkant enkele horizontale banen te vinden. De bovenste is dikker dan de rest. De kraag van het shirt is rond, deze wordt versierd met een zwarte rand. De mouwen van het shirt zijn ook rood van kleur. Echter zijn deze ook uitgerust met twee brede zwarte banen. Op de mouwen van het shirt is ook het logo van Puma te zien. Deze springende poema is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat natuurlijk ook deze poema. Het logo van Puma is daar ook wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Franse club. Stade Rennes heeft een rijke geschiedenis in Frankrijk. Echter is de prestatie van dit jaar in de Ligue 1 de beste prestatie in 10 jaar in de competitie. Ook de halve finale plaats in de Franse beker is een geweldig resultaat. De club heeft één van de beste jaren in de geschiedenis van de club gehad. Echter is een prijs toch uitgebleven. Het uiteindelijke succes van Stade Rennes dit seizoen zag lang niet iedereen aankomen. Na de 4e speelronde in de Ligue 1 stond de Bretonse club namelijk op de 19e (!) plaats in de competitie. Shirtsponsor van Stade Rennes is Samsic. De naam van Samsic staat dan ook in het groot op de voorkant van het nieuwe thuisshirt van de club.

Het nieuwe thuistenue van Stade Rennes wordt gecompleteerd door een zwarte broek en rode voetbalkousen. Kledingsponsor Puma maakt bij al haar tenues gebruik van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Stade Rennes optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. De wedstrijd waarin het shirt voor het eerst gedragen werd tegen Montpellier eindigde in een 1-1 gelijkspel. Dit resultaat was genoeg om de 5e plek in de Ligue 1 vast te houden.

Stade Rennes voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Franse club. Bent u opzoek naar andere voetbalshirts van de voetbalteams uit de Ligue 1? Check dan DEZE WEBSHOP. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit de Franse competitie. Directe levering gegarandeerd!