22 mei 2017

Stade Rennes thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe shirt van de Franse club Stade Rennes is dit weekend ook officieel bekend gemaakt door Puma en de Franse club. Rennes eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Franse competitie en speelt daardoor komend seizoen ook weer op het hoogste niveau in Frankrijk. In dit nieuwe shirt speelt Stade Rennes ook de Coupe de France en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2017-2018 in het Roazhoan Park. Check hieronder details!

Stade Rennes thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Stade Rennes thuisshirt is gebaseerd op het shirt van de jaren '70. Stade Rennes won in 1971 de Coupe de France. Het nieuwe tenue heeft ongeveer hetzelfde design. Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de zwart/witte v-hals. De zwarte en witte accenten komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. PUMA verzorgt al sinds 2007 de tenues en trainingskleding van ''Les rouges et noirs.'' De cat van het Duitse sportmerk komt ook weer terug op de mouwen. De andere borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club en verder staan er tal van sponsoren over het gehele voetbalshirt: SAMSIC, Del Arte, Armour-lux, rennes.fr en ELA. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een detail. Onder de kraag staat een symbool, welke verwijst naar de gewonnen Franse beker in 1971. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte band. De kousen zijn rood en bevatten aan de bovenkant zowel een witte als zwarte band.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de nieuwe tenues van Stade Rennes uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Gourcuff, Sio, Kalulu, Mexer, Danzé en andere sterspelers.

Stade Rennes voetbalshirt 2017-2018

Het nieuwe Stade Rennais shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande SHOPS. De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze online winkels kan je het nieuwe shirt van Rennes ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Stade Rennes shirt in deze SHOP

of deze online winkel!