De Franse club Stade Rennes en kledingsponsor PUMA hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe thuisshirt speelt Stade Rennes de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden in het Roazhon Park gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt van Stade Rennes heeft rood als hoofdkleur en bevat bovendien zwarte details. We bespreken het design van het shirt van de Franse club kort hieronder!

Stade Rennes shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Stade Rennes voetbalshirt voor 2016-2017 heeft een stijlvol design en is rood. Verder bevat het shirt een brede zwarte strip over de mouwen met een zwarte ronde hals. Deze hals bevat bovendien een zwarte knoop, waardoor de kraag ook open kan. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen in het wit. Het Duitse sportmerk is sinds 2007 kledingsponsor van Stade Rennais. Op het midden van het shirt prijkt de hoofdsponsor van de club: SAMSIC. Verder bevat het shirt nog een aantal subsponsoren over het shirt. Op de rechter borst staat subsponsor Del Arte en de andere borst bevat het logo van Armor-lux. Het nieuwe tenue van Stade Rennes voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart short en rode kousen. Check hieronder de foto's van eht nieuwe tenue van de Franse Ligue 1 club, die tijdens het seizoen 2015-2016 in de subtop van de hoogste league is geëindigd. In het nieuwe shirt schitteren sterren als Grosicki, Ntep, Armand, Boga en nog meer sterren. Check ook het nieuwe uitshirt van Stade Rennes. 

Stade Rennes voetbalshirt kopen

Het nieuwe Stade Rennes shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering en gratis verzending. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Koop het nieuwste Stade Rennes shirt in deze SHOP

Stade -rennes -thuis -shirt -2016-2017

Stade -rennes -shirt -2016-2017