26 januari 2022

SSC Napoli Flames 3e voetbalshirt 2021-2022

Napoli en kledingsponsor Emporio Armani hebben weer een voetbalshirt toegevoegd aan de collectie Napoli voetbalshirts 2021-2022. Afgelopen weekend lanceerden beide partijen namelijk het Napoli 3e voetbalshirt 2021-2022. In dit tenue speelt SSC Napoli de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2021-2022, dus van januari tot mei.

Het nieuwe Napoli 3e voetbalshirt 2021-2022 staat letterlijk in vuur en vlam. Het voetbalshirt bevat een all-over print van vlammen over de body van het voetbalshirt. Het tenue is overwegend donkerblauw en bevat lichtblauwe vlammen. De club uit Napels en kledingsponsor Emporio Armani hebben het tenue toepasselijk omgedoopt tot het ''Flames'' Kit. Op de website geeft de club aan dat het shirt in het teken staat ''voor de liefde van het voetbalshirt. Een passie die als een motor werkt en kracht en energie geeft om het enthousiasme van de strijders op het veld aan te wakkeren.'' Tot zover de symboliek van het nieuwe Napoli tenue. Het voetbalshirt bevat een V-hals. Op de het midden van de borst staat het logo van Lete in het rood en daaronder het logo van MSC in het wit. Het logo van EA7 prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge vand e club. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Amazon. De mouwen worden afgesloten door een donkerblauwe band. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Onlangs lanceerden de club en Emporio Armani ook al de zogenaamde Napoli Maradona voetbalshirts en een Halloween voetbalshirt. Daarmee komt het totaal dit seizoen op maar liefst tien verschillende voetbalshirts. EA7 is sinds dit seizoen de kledingsponsor van SSC Napoli. In juli nam de sporttak van het Italiaanse modemerk het stokje over van Kappa. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het SSC Napoli ''Flames'' voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Insigne, Lozano, Mertens, Elmas, Koulibaly, Zielinski, Tanzebe, Ounas en nog meer spelers.

De Napoli voetbalshrits 2021-2022 zijn alleen beschikbaar in de officiële fanshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar andere Napoli voetbalshirts? Check het in deze Napoli fanshop of deze winkel! 

Napoli 3e voetbalshirt 2021-2022

Napoli Flames voetbalshirt 2021-2022

Napoli Flames voetbalshirt 2021-2022